Your Highness Movie 23 June 2011

Salam ...



   Okeyh, update movie lagi kali ini. Sebelum tu, nak bagitau something terlebih dahulu. Kepada yang dengki and memang x suka dengan blog Keyrill ni, cuba korang skroll atas sekali ... then, tutup browser korang tu. Keyrill malas nak gaduh-gaduh ngan korang. Nanti x pasal2 SPM keyrill x berkat dibuatnya. hehehe ... blog Keyrill nih xde pun kutuk2 korang. Aku punya blog, suka hati akulah nak buat apa, kan? Kalau ya pun benci dengan penulisan aku nih, kalau boleh haramkan aje dari bukak blog ni ek! Faham?!

Fuhh! Manusia sekarang nih, memang begitu. Xde kerja nak cari gaduh! Anyway, movie "Your Highness" plak jadi mangsa tempat melepaskan kemarahan. hehehe ... okeylah, forget about it! Xda guna nak fikir, buat sakit hati aje. Ni ha, kali ini update movie "Your Highness" plak. Dah tonton movie ni tak? hurm ... Keyrill pun tak pasti lagi. Yang pasti nya, movie ni release kat Malaysia 23 June 2011. Kalau tak tahu lagi, jom Keyrill ce cite ce cite ngan korang ...


About Your Highness :


Terciptanya sejarah, terdapat dua beradik di sebuah istana yang mana Fabious (James Franco) adalah pahlawan perkasa yang telah diajar untuk menjadi legenda yang berani manakala Thadeous (Danny McBride) hanya hidup dengan dunianya di istana. Suatu hari, Belladonna (Zooey Deschanel) tunang kepada Fabious telah diculik dan mereka ditugaskan untuk menyelamatkan Belladonna sebelum kerajaan mereka hancur dan musnah. Mereka harus berhadapan dangan pelbagai halangan. Berhadapan dengan kuasa jahat (Naga) yang membahayakan mereka. Dan inilah yang mengajar Thadeous erti perjuangan. Jom kita sertai penjelajahan yang penuh dengan lawak dan aksi dua beradik ini dalam misi menyelamatkan tunang Fabious. hehhee ...



5 comments:

Aman Ibrahim berkata...

hahaha best2!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Aman Ibrahim thnk you bro for dropping by ... :)

amir aizat berkata...

nak tengok laa !!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@amir aizat jom tonton! hehehe .. penuhkan panggung!

tengkorakemas berkata...

erk..sabar keyrill :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...