Avril Lavigne "Smile"

Salam ...




   More about Avril Lavigne punya music .. hehehe, sekarang nih single terbaru dia "Smile" dah pun release kat youtube. Ha, pergilah tonton ... apa yang bestnyer tentang MV single dia Smile nih? Bagi Keyrill, sebab Keyrill memang minat sngat2 ngan warna hijau and Avril does it! hehehe ... Nampak attractive dan menarik plak, kan? Hurm ... apa2pun, memang layan jugaklah lagu dia ni. X tahu koranglah. ahakz! Lain orang lain citarasa, kan? Ha, sekarang, watching time ...     




8 comments:

nelly berkata...

best video tu !!

DanieL AdiE berkata...

Suke gak lagu nie..

PenDekAr LauT berkata...

First time dgr. Mungkin bila dah dgr banyak kali besh lah gamaknye..

Hans berkata...

sedap2
aku suka
:-)

hah...ni review aku pasal filem KL Gangster
baca la kalau rajin

Review Filem KL Gangster

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@nelly kan ... xde lucah punya. ahakz!

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@DanieL AdiE yeah, samalah kita ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@PenDekAr LauT ha'ah, tulah. keyrill pun sama gak bila first time dengar, mcm tak best pastu ... baru terhegeh-hegeh nak update! hahhaa

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Hanskan ... ahakz! dah baca and dah komen ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...