Big Time Rush "Worldwide"

Salam ...


           

Big Time Rush  |  Facebook  |  Twitter

   Memang bukan taste Keyrill, tapi memandangkan kena share dengan korang, apa nak buat kan? Lagipun bulan Jun dah sampai ke penghujung bulan, kenalah update banyak2. Lagipun, kalau update pasal dorang kan, mesti bnyak org yg singgah kat blog Keyrill nak tngok dorang. Hehehe ... yelah tu. Anyway, boleh tahan music dorang. Kalau perhatikan, dari pendapat Keyrill dorang buat band sendiri seperti korean punya, kan? Yeap, itu pendapat Keyrill. Lagipun genre dorang pop punya. Kepada korang kaum hawa tu, ha ... confirm ada jugak yg tergila-gilakan dorang. Mcm korean pulak, kan? meh klik link ni untuk Big Time Rush Malaysian punya. Kali ini bukan update pasal single dorang "Boyfriend", tapi new single dari dorang, Worldwide. Meh ...



1 comments:

sofeafaudzi.photography berkata...

kamek sik minat pun lelaki jambu dakya. hoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...