Britney Spears "I Wanna Go" Music Video Release!

Salam ...




   Yeah, dah mula hits kat youtube plak MV "I Wanna Go" nih. Okeyh, kepada korang yang belum tahu lagi mengenai MV single terbaru dia "I Wanna Go" ni, ha ... jom klik sini Ha, nasib baik kawan kat fb ada share video dia nih tadi, tulah pasal terus update. Hehehe. Thank you, friend. Kalau korang dah baca entry yang lepas, korang mesti dah tonton teaser nya kan? Ha, skarang dah xde teaser lagi dah, ni full MV dia ... bolehlah korang enjoy menonton lepas ni ... baru aje sehari (x sampai) release dah mencecah 2 juta view kat youtube. Boleh tahan jugak, kan? Nak tahu kenapa? Meh tonton ...




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...