Britney Spears "I Wanna Go" MV Teaser

Salam ...




   We're back to Britney. Dah dngar single terbaru dia, I Wanna Go? Ni single yang memang latest dari album Femme Fatale beliau. Walaupun dah ada single dia yang ke-3, pasti masih ada yang suke ngan single pertama Britney, Hold It Againts Me begitu jugak single kedua beliau, Till The World Ends. Sekarang peminat Britney nampaknya lebih suke dengan lagu ini dan lagu ini ... Well, for you guys information, I'm not surprised coz Britney is not my type ... hahaha. Just wanna share and supaya peminat kat Malaysia ni tahu yang single latest Britney ni dah pun release, kan? Korang pun tau, sharing is caring ... so, jom tonton dia punya teaser ... kepada korang yang nak dngar I Wanna Go ni full song, korang g link nih



5 comments:

eddy syrol berkata...

minat je kat lagu2 dia... sempoi jerkk....

jom terjah NI PARKING AKU

Haffiz MohdNoor berkata...

boleh tahan lagu dia...APis pun tak berapa minat Britney..hehe :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@eddy syrol dulu best lagu2 dia, skarang dah ikut zaman, makin sempoilah lagu dia, kan?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Haffiz MohdNoor ha, tulah ... boleh tahan, tpi kita yg x minat ... lol!

Hans berkata...

lagu dia memang best2

Review Filem Rasuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...