Captain America : The First Avenger 2011

Salam ...




   Okeyh, back to movie. Korang dah tonton kan trailer movie ni kat panggung. Yelah, kepada yang memang kaki menonton wayang mcm Keyrill ni, tahu semua movie yg akan kluar. Pantang sebut movie, mesti kata "Aku dah tngok. Best tau." "Citer dia macam ni ... bla bla bla ..." slack skit update petang nih. Ahakz! Memang, confirm akan bercerita lepas tu, kan? Apa2pun, meh Keyrill share ngan korang movie yang satu ni. Nampaknya tarikh releasenya dah hampir dekat dah. 22 Julai 2011 ni, jngan tak tonton ek.


About Captain America : The First Avenger :
Captain America Cast: Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper, Toby Jones, Neal McDonough, Derek Luke, dan Stanley Tucci.

"Captain America: The First Avenger " memfokuskan kepada Steve Rogers (Chris Evans) yang ingin menjadi sukarelawan untuk menyertai program percubaan yang mana mengubah dirinya menjadi Super Soldier dan dikenali sebagai Captain America. Seperti Captain America, Rogers menyertai pasukan Bucky Barnes (Sebastian Stan) dan Peggy Carter (Hayley Atwell) untuk melancarkan peperangan dengan organisasi kejahatan HYDRA, dipimpin oleh Red Skull (Hugo Weaving) yang merupakan musuh bukan manusia. Bagaimana mereka berhadapan dengan situasi tegang itu? Berjayakah Captain America menumpaskan pasukan Red Skull? 





Hurm, it seem like wow! Asal movie aksi aje, memang confirm akan tonton punya. Memang kreatif Marvel ni, kan? Dah berapa bnyak dah movie aksi yang dorang dah hasilkan. Hampir semua Keyrill tonton kot? Batman, Superman, Thor, X-Men dan bnyak lagi. Agak2 dorang dpt berapa ek coz semua movie dorang mendapat sambutan. hahaha .. joke je. Okeylah, jom tonton trailernya plak.     



5 comments:

PenDekAr LauT berkata...

Yg pompuan pegang pistol tu heroin cite tu ekkk.. besh2

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@PenDekAr LauT maybe, blom tonton lagilah ... hehehe ... tpi tngok watak dia bnyak jugak kuar ...

tengkorakemas berkata...

huhu aku tengok trailer je keyrill..jarang tengok wayang..tapi dvd selalu, tapi biasalah..kena tunggu lama sikit..

yg aku kagum, boleh lak dorang buat chris evans tu nampak kurus gile

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas keyrill setuju dengan pendapat bro TE, kena tunggu lama sikit barulah ada movie yg clear punya tayangan, kan? tapi memandangkan keyrill ni kaki panggung wayang, so memang tak pernah nak lepaskan peluanglah. hehhe ...

ha'ah, awalnya pun mcm tak caya je itu dia. mcm budak2 kn>? lol ..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas keyrill setuju dengan pendapat bro TE, kena tunggu lama sikit barulah ada movie yg clear punya tayangan, kan? tapi memandangkan keyrill ni kaki panggung wayang, so memang tak pernah nak lepaskan peluanglah. hehhe ...

ha'ah, awalnya pun mcm tak caya je itu dia. mcm budak2 kn>? lol ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...