Cowboys & Aliens 2011

Salam ...


           


   What you gonna do, when you just wake up and you 
don't know where you are? What had been happened? 
and you even don't know yourself? ...

   Keyrill baru aje selesai menonton trailer movie ni kat youtube. Movie arahan Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Alex Kurtzman and Roberto Orci. Untuk pengetahuan korang movie ni release pada 18 Ogos 2011. Erk? Kalau tak caya, meh ... klik link ni! Apa2pun, memang boleh tahan jugak ini punya movie lor ... Takpe, tunggu bulan Ogos ni. hehehe ... Jom Keyrill ada cite nak kongsi ngan korang ....

About Cowboys & Aliens : 







Jake Lonergan (Daniel Craig) merupakan pendatang asing yang kehilangan memori masa lalunya. Bangun sahaja dari tidur, dia mendapati diri di gurun dan tidak mengetahui apa yang telah berlaku. Sebenarnya, tersimpan sebuah rahsia yang mana dia tidak ketahui dan pernah dia lakukan juga lalui di masa lalunya. Satu-satunya petunjuk masa lalunya adalah melalui objek aneh yang tercengkam kuat pada pergelangan tangannya. Akankah dia berhadapan dengan masa lalunya? Bagaimana dia menghadapi semua itu? Jom kita saksikan di pawagam k ...



9 comments:

tengkorakemas berkata...

oh..ada thirteen (watak doktor perempuan dalam house)

dan alat tu memang cool!

DanieL AdiE berkata...

Wah! kene tgk nie..

PenDekAr LauT berkata...

Aku memang takmo ketinggalan menonton filem ni di panggung wayang. Nampak mcm menarik...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas thirteen? perempuan tu ek? yeah, memang cool .. heheh

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@DanieL AdiE samalah kita, kena tonton jugak .. :)

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@PenDekAr LauT nampak je mcm menarik ... heheh ... xdelah, joke!

tengkorakemas berkata...

@Keyrill Eduardo Willeyhem yup, olivia wilde namanya :)

hawiz berkata...

STYLE

eddy syrol berkata...

aritu tgk kat TV promo dia, mmg nampak best

jemput ke sini
SEGMEN PERTAMA EDDY SYROL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...