Disney's Princess Ke$ha

Salam ...




   Oppps! Sebelum korang terhegeh-hegeh nak click tu, ni ada peringatan untuk korang ... make sure korang berumur 18++ untuk view entry ni ek (Keyrill pun dibawah umur lagi ... erk? Hahahaa). Kepada yang dah tonton tu, tahulah kenapa? Kenapa? Kenapa? Ni ha, nak bagitau kat korang MV Ke$ha ni weird, kan? Korang pun tahu ... so, what about this 1, Disney's Princess Ke$ha? Adakah sama jugak? Hurm .. kalau korang xnak buat apa2, skrol atas skali tu and klik pada pangkah ek. Tapi xpelah kalau degil nak tonton jugak, meh layan ...


P/S : Pas tonton jngan nyesal ek ... hahhaha (joke)

2 comments:

Hans berkata...

dah tgok
hehehe
boleh lah

Maharaja Lawak Episod 11

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Hanshehehe ... xdepe2pun, kan? lol ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...