J Rice "Thank You For The Broken Heart"

Salam ...


         


   hurm, berupdate lagi nampaknya ... hehehe. Okey, korang tentu tak beberapa familiar sangat dengan J Rice ni, kan? Kalau korang kenal tu, good then. Untuk korang yang memang tak kenal lagi dengan dia ni, meh Keyrill ceritakan sikit pasal dia ngan korang. Memanglah bukan selebriti yang dikenali ramai dan x dikenali lagi di Malaysia ni. Dia mula cenderung dalam dunia hiburan kat youtube sejak 2006 lagi. Hurm, lama dah tu. Sekarang nama dia jugak dah mula meningkat dan no wonder dia boleh nyanyi lagu sendiri, kan? So, nak dengar nyanyian dia? Ha, jom ... 




6 comments:

tengkorakemas berkata...

keyrill, tak nak buat wordless wednesday ke?salah satu blogging trend juga he

sori komen off topic

http://tengkorakemas.blogspot.com/2011/06/wordless-wednesday-ii-hidden-words.html

PenDekAr LauT berkata...

Alamak dekat opis tak leh bukak youtube lah. J Rice ni nyanyi lagu sendiri atau nyanyi lagu org?

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas dah tngok. ada nama keyrill tak? hehehe ... susah nya nak cari, bnyak sngat nama2 kt situ. apa2pun, thank you ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@PenDekAr LauT okey, untuk pengetahuan bro PL, J Rice ni ada jugak nyanyikan lagu artis2 yang dikenali ramai seperti britney spears, akon dan sebagainya. dalam pda itu, dia juga ada menyanyikan lagunya sendiri seperti yg keyrill update kat entry nih ... :)

Darkbatman berkata...

haha..xpenah dgr.. dgr kt blog ko jela bro.kehkehkeh

PenDekAr LauT berkata...

Dah dapat dgr dia nyanyi bro.. Ok gak sore dia. layan gak....Tq atas perkongsian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...