Katy Perry "Last Friday Night (T.G.I.F.)"

Salam ...


       


    Dah dengar single terbaru dari Katy Perry? Untuk pengetahuan korang, single dia ni diterbitkan setelah munculnya single Rebecca Black, Friday yang mana tidak mendapat sambutan ramai di youtube. Korang boleh pergi tngok kat link ni ... sini sini! Okeylah, back kepada topik. Apa yang bestnyer mngenai single terbaru dia nih? Ha, ni dia Keyrill nak ce cite ce cite ngan korang. Kathy Beth Terry nama dia dalam MV ni. Malam Jumaat tu, ada party kat rumah jiran dia Rebecca Black. She's ugly sebab tulah dia x teringin nak join party tu and ... admire kat Steve Johnson. Di sinilah kisahnya bermula. hehehe ... nak tahu lebih detail, jom tonton ...



2 comments:

tengkorakemas berkata...

oh man..pandai pula katy perry bawa watak ugly tu..

rupanya aku baru tau..katy perry dah muncul sejak zaman p.o.d lagi, lagu goodbye for now, saja nak bgtau he

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas ha'ah lah, kan? aik? yeker? tak tahu plak ... btw, thanks bro TE. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...