Lady Gaga Performing "Hair" for Keyrill?

Salam ...


         


   Lady Gaga Performing "Hair" for Keyrill Eduardo Willeyhem? Eleh, biar betul? Korang tak percaya ek? Hahahaha ... saja je nak letak title catchy. Sebenarnya, Keyrill nak ce cite ce cite ngan korang, nampaknya 21 Jun sudahpun berlalu. 21 Jun? Korang tahu tarikh apa tu? Yeay, my birthday ... 17 tahun sudah, bai! Don't tell me korang tak percaya yang Keyrill ni 17 tahun! Yes, I am 17th. 

Okeylah, first of all ... terharu sangat2 ngan wish kawan2 kat wall facebook, especially my classmate. Thanks for the song "Happy Birthday" yesterday morning. Really appreciate it and you guys are best! To my friends on fb, thanks also for the wishes ... hope you guys have a great time ... lepas hari ketiga, baru keyrill dpt share ngan korang gmbar time birthday Keyrill. Huhuhu ... jom tonton Lady Gaga perform single dia Hair. Memandangkan dia membuat persembahan ni bulan june, so I guess this is very special for me(perasanlah sngat) ... Yeah, I love Gaga!   




6 comments:

aslann berkata...

Happy belated birthday Keyrill! :D

Hans berkata...

hohoho
lady gaga dah botak skrg

Wordless Wednesday #3

eddy syrol berkata...

she is so wired

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@aslann Thank you soo much, bro ... :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Hansxdelah, itu memang costume dia. perhatikan baik2 kepala dia tu ... :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@eddy syrol nothing to say ... hahah ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...