Pirates of the Caribbean : On Strange Tides

Salam ...




    Hurm, lama jugak dah tak berupdate, kan? Okeyh, xmo nak citer panjang lebar, meh keyrill kongsikan sedikit ngan korang pasal movie Pirates Of The Carribean (POTC) ni. Sebenarnya, nak sangat2lah tonton movie ni kat panggung, nak yg 3D punya, kan? Tapi the problem is, my 'girlfriends' want to watch KL Gangster ... mengalah ajelah. Perempuan biasalah, asal ada je lelaki hensem berlakon memang xkan duduk diam punya dalam panggung ... keyrill plak? Tidur kat sebelah ... hahahah. Org kata best, tpi actually keyrill x taste citer mcm tu .. so, lenalah aku kat sebelah. 

About POTC :







Johnny Depp kini lagi dengan movie POTC yang ke-4, On Strange Tides dan kembali berperanan ikonik beliau sebagai Kapten Jack Sparrow dalam penggembaraan yang penuh aksi, pengkhianatan, dan jugak kematian. Apabila Jack menemui seorang wanita dari masa lalu (Penelope Cruz), dia tidak pasti sama ada dia suka atau juga jika dia seorang con kejam siapa yang menggunakan beliau untuk mencari Fountain Of Youth. Apabila dia memaksa beliau menyertai Revenge Anne Queen, kapal2 lanun yang menggerunkan, Blackbeard (Ian McShane). Jack mendapati dirinya di penggembaraan yang tidak diduga di mana dia tidak tahu siapa yang dia takuti > Blackbeard atau wanita dari masa lalu itu? Kena tunggu DVD jelah keyrill nih ... terbantut harapan nak tonton kat panggung. hahha ... 



10 comments:

Aman Ibrahim berkata...

haha kesian dia..
even i dunlike kl gangster, bleh tertido sepanjang penceritaan haha..

Hans berkata...

hahaha
awek punya pasal terpaksa mengalah lah yer?
ekekekek
anyway, selamat hari lahir pada kamu
:-)

Juvana Episod 9

suha berkata...

belanja cik suha tengok cite ni pelis (^_^)

tengkorakemas berkata...

dia takut angelica..anak blackbeard tu..he

oh jangan tanya aku, aku pun tak tengok lagi :p

blackbeard tu lanun legenda (realiti) dan dalam manga one piece (budak getah) ada juga blackbeard

DanieL AdiE berkata...

Sgt nak tgk cite nie..

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Aman Ibrahim tulah pasal, xpelah nanti tonton kt DVD je ... :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@Hanstulah pasal ... xpelah tu. okey, thank you for the wish, bro ... :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@suha kalau kak Suha kat Kuching, Sarawak senanglah nak belanja ... huhuh ...

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@tengkorakemas hahaha ... mcm tahu2 je bro TE keyrill nk tanya "dah tonton ke blom?" ... yeker? hurm ... ptutlah org takut lanun ... :D

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@DanieL AdiE cikgu dah tonton ke blom? best tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...