Puss In Boots in 3D

Salam ...




    Ha, korang ingat lagi dengan movie Shrek? Bagus3 kalau korang ingat. Guess what? Kali ini, korang akan berkenalan pulak dengan Puss. Kenal tak? Aiyoo ... kat citer Shrek tu, kan ada Si Kucing yang selalu ngan Si Keldai tu. Ingat, kan? Tak ingat? Lu search lah sendiri kat google ek. Apa yang lebih penting Keyrill nak bagitau ngan korang ialah kemunculan movie ni bulan November nanti. Klik link ni kalau x caya. And meh Keyrill ce cite ce cite serba sedikit mengenai Puss In Boots. 

About Puss In Boots :









Sebelum Si Kucing ni bertemu dengan Shrek, dia merupakan seorang wira kucing yang berbulu lembut dan dikagumi orang ramai. Kemuncak cerita dia menaiki swashbuckling, kerana mendapati kejahatan Humpty Dumpty di kampung dia semakin berleluasa dan dia sepasukan dengan Kitty yang arif mencari jalan untuk mengambil Goose yang terkenal dan terletak di Golden Eggs. Berjayakah mereka? Dari trailer aje dah lawak. Nak kena tonton jugaklah movie ni ... jom!




2 comments:

sofeafaudzi.photography berkata...

kdak best jak ow.. tp lama gik mok kua ;D

hawiz berkata...

comel nyer..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...