Rihanna "California King Bed"

Salam ...


                          


   Okeylah, sekarang nih, forget about Lady Gaga. Hehehe ... we're back to Rihanna! Walaupun dah agak lama single dia California King Bed nih popular kat youtube, namun masih memberi penangan kepada keyrill! Tak tahulah dengan korang plak. Memang menyentuhlah lagu dia satu nih. Single dia Man Down release pada 1 Jun pun baru je tahu semalam coz baru balik kampung. Anyway, Rihanna masih lagi artis muda yang sentiasa muncul dengan single terbarunya. Baguslah mcm tu, kan? Itulah yang peminat nak, mendengar lagu terbaru dari selebriti yang mereka minati dan sentiasa mengikuti setiap langkah selebriti mereka tu ... so, pedulikan apa org kata pasal mereka! Ikut suka kitalah, kan?



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...