Rise Of The Planet Of The Apes

Salam ...



   Hurm, dah nak pertengahan bulan Jun baru dapat nak update blog. huhuhu. Apa2pun, memang happy sangatlah dapat sambut Gawai dengan family and kawan2 kat kampung. Rindu plak jadinya, kan? okeyhlah, xmo lebih2 ... back to topic! Dulu kita diperkenalkan dengan movie Planet Of The Apes pada tahun 2001 di mana manusia yang tersesat di cekerawala dan kapal angkasa yang mereka naiki tersasar ke dunia yang serupa dengan bumi tetapi didiami kera! hurm ... kalau korang dah tonton mesti tahu, kan?

Tapi kali ini berbeza sedikit cuma diterbalikkan aje, kini kera plak yang mendatangi bumi manusia. hehehe ... okeylah, bagaimana jalan ceritanya kali ini? Sama2lah kita tunggu 5 Ogos 2011 ni, ek? Tapi sebelum tu, jom layan dulu trailernya ...



2 comments:

Hans berkata...

wah
macam menarik plak filem kera nih

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

PenDekAr LauT berkata...

Mesti aku takkan ketinggalan filem ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...