Beyoncé "Run The World (Girls)"

Salam sejahtera ...

                      

Beyonce  |  Facebook  |  Twitter

   Fuuhhh! Puas cari punya cari link untuk official website si Beyonce ni, xde plak jumpa. Ada, tapi bukan official punya ... fans yang buat kot! Entahlah? Aiyooo ... tapi xpe, lantaklah dorang. Hehehe. Ni ha nak share with you all single dia "Run The World (Girl)". Hurm, selalu korang dngar kat mana2 radio, kan? Dah hits jugaklah single dia nih ... nak tanya sikit? Korang perasan ada fesyen ala-ala Lady Gaga gitu? Kawan Keyrill yang perempuan plak, memang layanlah lagu ni. For me, hurm ... bolehlah jugak! Hahaha ... jom ikut Beyonce run the world!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...