Don Omar "Danza Kuduro" ft Lucenzo

Salam ...


               



   Seperti yang Keyrill dah janjikan kat fb, Keyrill nak update mengenai Fast Five, kan? Inilah yang Keyrill maksudkan tu. Memang layan sngat2 movie Fast Five ni time premiere dulu. Even dah jauh malam untuk menonton premiere pun sanggup x tidur. Puas hati, kan? Aksi memang bnyaklah ... yang kurangnya dlm movie ni seperti yg kita ketahui, perlumbaan kan? Hanya beberapa scenes je. Yang penting kita dapat memahami penceritaannya. Ending pun boleh tahan, so ... kalau aje endingnya, ha ... nilah dia part yg Keyrill suka. Mesti ada je lagu tema dimainkan, kan? Dah dengar lagu 'Danza Kuduro'? Inilah dia lagu tema movie Fast Five ni ha ... Kalau belum tahu lagi, meh ...  





1 comments:

DanieL AdiE berkata...

Best gak la lagu nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...