Glee Exclusive The 3D Concert (Movie)

Salam sejahtera ...


                 

Glee  |  Facebook  |  Twitter


   O ... My ... God!! Keyrill baru aje selesai tonton Glee ni untuk Season 2 episode last. Ni yang kedua kalinya Keyrill menonton episode Glee Season 2. Ha, memang layan sangat2lah tv series nih. Best doe .. Actually, love their voice and songs! Apa2pun, tamat sudah musim ke-2 drama ni. Tapi yang lebih menggembirakan Keyrill is ... drama bersiri Glee akan keluar movie plak lepas ni! Adoi, memang excited giler nak tonton. Ahakz! Kepada korang yang minat dengan drama bersiri ni, jngan lupa tonton k. 3D plak tu. Ingatkan dah x jumpa dorang lagi selepas season 2, tapi Keyrill yakin, pasti ada season yang ke-3 punya. just wait and see. Jom tonton trailer 3D Concert dorang ni ... 



P/S : So, what do you thinks? 3D for sure ... hahaha ...


2 comments:

bigheart4bigboy berkata...

last episode pasal apa ya? last yg saya tengok masa diorg kalah kat NY... ada lagi ke?

saiazuan berkata...

tak brapa minat sgt glee.. my ex minat tul ngan glee

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/konspirasi-panas-duit-syiling-siri-ke-3.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...