Kanye West "All Of The Light" ft Rihanna, Kid Cudi

Salam ...


              


   Sebenarnya taklah berapa layan sangat lagu Kanye West (memang pun). Tapi memandangkan dia bergabung dengan Rihanna untuk music video bagi single terbaru dia "All Of The Light", nak tak nak pun ... layan jugaklah. Ni ha, korang dah dngar lagu ni? Keyrill rase, korang blom dengar lagi, kan? Huhuhu ... kalau dah tu, bagus bagus bagus. Korang memang layan lagu omputeh jugak. Okeylah, xmo berleter banyak2 ... jom!



3 comments:

hawiz berkata...

lgu bru rihanna ker?>>

Hans berkata...

sebab rihanna lah nih
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

tengkorakemas berkata...

kanye west menyibuk je, dalam extraterrestial pun nak menyibuk haha

keyrill..goodbye for now

http://tengkorakemas.blogspot.com/2011/07/dapat-surat-tak-berapa-rasmi-daripada.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...