Megan Nicole "B-e-a-utiful"

Salam sejahtera ...

  

   Megan Nicole  |  Facebook  |  Twitter

   So, korang selalu jenguk youtube tak? Yelah, nak tahu sama ada music video terbaru yg dahpun release begitu juga dgn trailer filem2 baru, kan? Kalau korang yang memang peminat fanatik dgn lagu omputeh, seriously korang xkan ketinggalan untuk mengetahui yang mana hitz single dan sebagainya. Err ... panjangnya membebel awal pagi ni, hari Isnin plak tu. Aiyoyo ... Btw, balik kepada topik kita, korang kenal Megan Nicole?

Ha, dia juga merupakan seorang lagi penyanyi berbakat walaupun masih belum menjadi penyanyi yg dikenali ramai dah memang sah menjadi artis. Hahaha ... kpada korang kenal dia kan, seperti mana yg kita ketahui dia sering menyanyikan single hitz dari selebriti yg terkenal skarang ni sebagai contoh, Lady Gaga, Katy Perry, Britney Spears, Lil Wayne, Bruno Mars dan sebagainya. Tapi, kali ini ... Megan membawa sedikit kelainan dengan single darinya sendiri, "B-e-a-utiful" yang mana shooting idea adalah dari Kurt Schneider. So, nak dngar single original dia? Jom ...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...