Mission Impossible 4 : Ghost Protocol

Salam sejahtera ...




   Lama dah x tonton movie ni, kan? Ha, ini dia ... Tom Cruise kini kembali lagi dengan 'Mission Impossible' untuk movie yang keempatnya, "Gohst Protocol". Lama sangat kan dah menyepi, nasib bek muncul lagi. Kalau x silap, movie ni release kat panggung bulan Disember 2011. Meh klik link ini untuk release dates di seluruh negara. Kita punya tarikh, 15 Disember 2011. Hehehe .. kena bersabar dulu ... So, kalau dah muncul movie baru, sudah semestinya makin canggih teknologi yang dorang gunakan. 

About Mission Impossible 4 :







Ha, okaylah ... yang ini korang translate sendiri ek. Hehehe ...The IMF is shut down when it's implicated in a global terrorist bombing plot. Ghost Protocol is initiated and Ethan Hunt and his rogue new team must goundercover to clear their organization's name. No help, no contact, off the grid. You have never seen a mission grittier and more intense than this. So, can you do your job? Sama2lah kita nantikan k ... jadi x sabar plak nak tonton. 




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...