"The Avengers" menggegarkan pawagam May 2012

Salam sejahtera ...

           
The Avengers  |  Facebook  |  Twitter

    Korang dah tnton mana2 movie dari Marvel Studio, kan? Btw, korang perasan tak kalau korang tonton dari awal sampai habis, movie masih ada lagi? Betul ke tonton sampai habis ke korang tonton sampai kredit aje? Ha, itu yang korang kena dan perlu tahu kalau korang memang minat dengan movie2 action dari Marvel Studio. Korang dah tonton Thor, Captain America, Iron Man, The Hulk dan sebagainya, right? Alright, tahun hadapan bersedia pulak dengan kemunculan dorang dalam movie terbaru 'The Avengers' yang mana superhero dari Marvel Studio ni bergabung baik untuk watak baik dan jahat. So, how? Nak tonton ke tak? Meh Keyrill share trailer untuk tatapan korang ...




1 comments:

Hans berkata...

tak sabar nak tgok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...