Gym Class Heroes "Stereo Hearts" ft Adam Levine

Salam sejahtera ...




   Dulu memang terkenal sangat dorang dgn single "Cookie Jar", kan? Sampai sekarang pun masih ada yang layan lagu tu, seriusly! So do I ... so, sekarang dah keluar single terbaru, Stereo Heart. Know what, baru aje beberapa hari release kat stesen radio di Malaysia, terus mendapat perhatian mereka yang memang fanatik sngat dngan lagu english. Terus search punya. Hehehe ... and one more thing is, Travie McCoy merupakan salah seorang dari band ni! Alright, this is it! Jom tonton single Stereo Heart ni beserta dengan liriknya sekali .. 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...