Jennifer Lopez "I'm Into You" ft Lil Wayne

Salam sejahtera ...


   

   Uit, lamanya dah x update. Hurm, macam manalah blog ni nak maju, kan? Okeylah, balik kepada topik kita. Actually, lama dah nak update pasal lagu Jennifer Lopez yang satu ni, nak buat macam mana kan, bnyak sgt homework, ceramah Skor A and nak jugak rest. Tulah xde masa bnyak nak update, ni pun curi2 online. Stop with the bla bla bla ... Lepas popular dengan single dia "On The Floor" gandingan dengan pitbull, kali ini dia kembali dengan single terbaru "I'm Into You" bergandingan pulak dengan Lil Wayne. Kalau nak tanya siapa model yang menjadi watak hero dia dlm lagu dia ni, William Levy namanya. Jom ...  



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...