One Republic "Good Life"

Salam sejahtera ...


  


   Lama plak dah mendiamkan diri untuk mengetahui lagu2 yang latest punya dari One Republic. Keyrill dah lebih addicted dgn single dorg 'Apologise'. Semua org tahu kan lagu hitz kalau tak silap tahun 2007, kan? Ha, betullah tu ... tapi single dorang 'Stop and Stare' ngan 'Say (All I Need)' pun boleh tahan jugaklah. Catchy gitu ... In fact, itu aje single dorg yg sampai skarang masih ada dlm list mp3 Keyrill. And .. nampaknya single dorang 'Good Life' yang terbaru ni pun boleh tahan jugaklah. Hehehehe ... Meh layan ...



2 comments:

eddy syrol berkata...

suke topi dia.. *tetibe..hehehe

jom singgah
ady budika BW blog tett tett

Urzain Hussain berkata...

like like like..(^^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...