Avril Lavigne "Wish You Were Here"

Salam sejahtera ...



   Hello semua, ha .. ni nak cite ni pasal single terbaru Avril Lavigne, "Wish You Were Here". Dah semakin ramai pula yang addicted dengan single beliau yang satu ni. Hurm, teringat pulak dengan Avril yang dulu2, kan. Apa yang bestnyer, masa dia berpewatakan seperti penyanyi rock dulu, tapi ... rock pun rock jugak, yang penting dia bebas dari gosip liar tau. Ha ... you should know that. Hehehe. Skarang, dah bertukar abad, lagu yang dia bawa pun mengikut rentak dunia. Dah jadi instrumental plak single dia, kan. Nak tahu single dia yang satu ni, meh ...



1 comments:

TrigYy berkata...

lagu avril yang ini sangat-sangat best.. i like her so much... hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...