Britney Spears "Criminal (Audio)"

Salam sejahtera ...




    Keyrill memang bukan peminat Britney yang sekarang punya, actually Keyrill minat dia yang 90's dulu. Tapi nak buat mcm mana, kan? Peredaran masa katakan. Tapi, xpelah ... demi peminat2 dia, Keyrill tetap jugak nak update mengenai beliau yang mana single terbaru dari beliau iaitu "Criminal" dah pun release kt youtube dan x sampai pun sebulan, dah mencecah sejuta lebih yang view. Uit, boleh tahan. Heheheh. Apa2pun, untuk peminat Britney, korang mesti dah hafal lirik dia kalau music video dia kluar nnti, kan? Okeylah, jom dengar-dengarkan. hehhhe ...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...