Demi Lovato "Skyscraper"

Salam sejahtera ...





Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper ...

   Kat sekolah Keyrill, kan ... Demi Lovato ni memang popular sngat especially single beliau "This Is Me". Keyrill pun layan jugaklah lagu tu dari tahun 2009 sampailah sekarang. For your information, dia mula terkenal dari movie "Camp Rock", am I right? Ha, kat situ jugaklah band Jonas Brothers mula meningkat naik dari band sehinggalah masing2 buat album solo, kan? Aiyooo ... napa x buat album sam2 lagi, kan? Ha, tanyalah Jonas Brothers. Heheheh ... Okeylah, jom lyan single terbaru Demi Lovato ni ...



2 comments:

eqbalzack berkata...

hi keyrill, abg eq singgah sini...layan single demi lovato jap. hehe

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata...

@eqbalzack uit, thank you Abg Eq sebab singgah ... memang dialu-alukan. Huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...