Ice Age 4 : Continental Drift (2012) First look!

Salam sejahtera ...




   Hurm,honestly ... Keyrill memang layan movie cartoon ni. Dari yang first dulu sampailah yang akan datang dan akan datang, seriously! Ha, ni Keyrill nak bagitau kat korang bahawasanya, tahun 2012 iaitu tahun depan akan ada lagi movie Ice Age yang ke-4 plak. Uit, x sabar plak nak tonton. Make sure 3D, k? Barulah syok ... hehehehe. Paling suke watak si Scrat tu. X habis2 ngan biji buah dia tu ... Aiyoo, bnyak sngat halangan dia nak dptkan buah tu, kan? Yang best antara ketiga-tiga movie yang Keyrill dah tonton, Ice Age 3 : Dawn of The Dinosaur the bestlah ... Kalau blom tonton lagi, pergilah dpatkan DVD or Bluray punye k. Okeylah, meh ...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...