Michael Learns To Rock "Blue Night"

Salam sejahtera ...



MLTR The Official  |  Facebook  |  Twitter

   Adoiyai, SPM pun dah makin dekat dah. Okey, yang penting sekarang ni, jangan panik. Mula dari bulan Oktober ni, perkara yang terpenting bagi pelajar yang menduduki exam SPM adalah mengulangkaji pelajaran. Hujung minggulah masa yang paling bnyak terluang. Gunakanlah dengan mengulangkaji. Hurm, Keyrill bagus2 dah jarang online. Tapi, pas update blog haritu, nak and nak and nak lagi update! 

Aiyooo ... inilah keburukan internet. Kalau xde internet mcm mana plak nak kenal ngan bro Ben Ashaari, Abg Eqbal Zack dan bnyak lagi kawan2 blogger, kan? Ha ... xpelah, janji pandai bahagikan masa. Keyrill sebenarnya nak ce citer ngan korang about band Michael Learns To Rock nih. Apa yang Keyrill suke sangaaatttt mengenai band nih, kebanyakan single dorang slow and sedap aje didengar, kan? Kalau tidur pun lena dibuatnya ... hehehe. Antara yang Keyrill favourite sangat sngat sngat single dorang ialah, Blue Night. Nak tahu taste Keyrill? Meh dngarkan ..   


1 comments:

hawiz berkata...

terbaik grup nieh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...