Nicki Minaj "Fly" ft Rihanna

Salam sejahtera ...





   Hurm, makin nak dekat SPM makin busy plak, kan? Nak online pun xde masa. Kena study lebih. Sejam dua cukuplah, kan? Tapi, masalahnya kalau online ni, my boss kalau dapat tahu ... ha, tebalkan ajelah telinga tu. Kalau dia kasi online pun, 30-45 minit aje. Adoiyai, apa2pun ... tumpukan kepada SPM dulu. Pas SPM nnti, 24 jam nak online pun, takdak hal. Lantaklah! Hahaha. Aik? Kelauar tajuk plak dah ... 


Ni, Keyrill nak share ngan korang about new single from Nicki Minaj called Fly. Ha, korang mesti ramai dah tahu and dah dngar single beliau ni, kan? Yeap, definitely! Juga, korang mesti kenal artis yang berpadu suara dengan beliau, Rihanna ... right? Ala, sapa x kenal, kan? Okeylah, kepada yang belum tahu tu, meh tonton music video dorang ni ...




1 comments:

fuuyooh berkata...

wow.. :) boleh tahan lagu nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...