Rihanna "We Found Love" ft Calvin Harris

Salam sejahtera ...




     Wow, as I said ... Rihanna semakin berjaya dah sakarang, kan? Ramai dah kenal dia. Lagipun, penyanyi Hollywood pun ramai yang dah bergabungan suara dengan beliau seperti, Justin Timberlake, Drake, Jay-Z, David Guetta, Avril Lavigne, Nicki Minaj, dan ramai lagi. And, baru-baru ni kita dah pun mendengar single terbaru beliau bergabung suara dengan Calvin Harris. Ha, korang kenal Calvin Harris x? Keyrill pun x kenal jugak, seriusly! Kalau x dngar lagu ni, x tahulah kan ... 


Selepas berkali-kali dngar, barulah perasan yang suara Calvin Harris xde pun, kan? So, sebab tulah dorang letak nama Rihanna kt title lagu ni kot. Hahahaha ... apa2pun, meh ... Btw, ni nak cite ni (Bergosip sat!), kalau korang tonton betul2 music video ni, mesti korang tahu about hubungan beliau dengan Chris Brown yang dulu!! Keyrill xnaklah cite, korang tonton lah sndiri ek ... takut salah plak nnti, x psal2 Rihanna saman Keyrill ni ha ... 




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...