Katy Perry "The One That Got Away"

Salam sejahtera ...




     Okeylah, kalau kat Asia ni dah 11/11/11 kt negara barat plak masih 10/11/11 tau. So, sebab tulah premiere music video ni kalau kat Malaysia 12/11/11, kan? Hehehehe. [Klik sini untuk entry yg lepas]. Apa2pun, kepada peminat Katy Perry termasuk Keyrill, jgn x tonton music video dari single terbaru beliau yang satu ni, The One That Got Away. Sedikit info Keyrill nak share, music video beliau ni baru aje beberapa sehari dah release, mencecah 1 juta lebih view tau kt youtube. Sebagai tambahan, memang best dan sweet sangat masa dorang bercouple sehinggalah saat2 perpisahan dorang. Sedih tau kalau korang memahami music video ni ... Okeylah, Keyrill xmo cakap bnyak2, jom tonton ...



1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...