LMFAO "Sexy And I Know It"

Salam sejahtera ...



LMFAO  |  Facebook  |  Twitter

    Hello semua, lama sangat x update, kan? Nak buat macam mana, kan kena exam SPM dulu. Alright, tapi xpelah. Yang penting jangan lupa dengan blog sendiri. Exam pun exam juga, study2 juga, sekali-sekala kenalah release tension tu kan. Sebagai contoh, online ke, tonton tv ke, dengar mp3 or radio ke, kan? Banyak kerja yang berfaedah kita dapat buat. Okeylah, xmo membebel. Selalu aje cakap benda yang sama, boring plak korang baca nanti!

Actually, memang lama dah nak post entry pasal single LMFAO yang satu ni, "Sexy And I Know It". Yalah kan, busy ulangkaji untuk persediaan SPM. Tulah pasal blog pun terbiar camtu aje. Okeylah, back to topic. Apa yang Keyrill dapat tahu, nilah single ketiga dorang selepas "Champagne Showers" ft Natalia Kills. Btw, kalau korang rasa belum cukup umur xyah nak tonton ek! Meh ...




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...