Mattyas "Mi Amor"

Salam sejahtera ...



Mattyas  |  Facebook  |  Twitter

     Selamat pagi dan salam sejahtera buat semua pembaca blog Keyrill. Terima kasih banyak2 ek sebab sudi singgah blog yang x seberapa ni. Update lagi, hurm ... lama tunggu baru nak berupdate, kan? Hehehehe. Kali ini pasal apa plak, ek? Meh ... uit, siapa tu? Hensem dan cantik tak? Ha, korang kenal tak yang lelaki tu? Keyrill citer pasal dia bukan si cantik manis sebelah dia ek. Ala .. x kenal la pulak. Okeylah, inilah yang Keyrill nak citer ngan korang ni. Baca bawah lagi ... 

About Mattyas :





Mattyas dilahirkan pada Mei 14, di Bucharest. Beliau belajar di Sekolah-muzik piano, juga trumpet dan selepas tamat pengajian beliau menghadiri pelajaran vokal. Seberapa segera selepas itu, beliau mencipta band pop beliau sendiri, dan beliau sebagai penyanyi utama. Pada masa itu, dia bekerja dengan pengeluar music yang terkenal.

Pada tahun 2006, beliau membuat konsert yang diberikan oleh Vayacon Dios. Persembahan secara langsung konsert itu telahpun di-release dalam CD oleh EMI International. Mattyas juga telah mewujudkan album yang mana telahpun disebarkan di seluruh dunia oleh EMI International dan beliau bergandingan bersama-sama dengan artis-artis terkenal antarabangsa seperti Ricky Martin, JMP, Pachanga dan sebagainya. 

Pada tahun 2010 pula, beliau membuat sedikit perubahan bunyi dan gaya lagu. Pada musim panas tahun 2010, beliau me-release-kan single pertama beliau "Secret Love" ft Kristina S dengan jayanya dan mendapat 1 juta view di youtube. Manakala "Missing You" pula merupakan single kedua beliau mendapat impak yang lebih besar sehingga mendapat 8 juta view di youtube. Dan single terbaru beliau "Mi amor" yang mana single terbaru nilah yang Keyrill nak kongsikan dengan korang. Meh ..



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...