Titanic in 3D release on April 2012!

Salam sejahtera ...




     OMG!! Tak sangka pulak yang movie bersejarah tahun 1997 arahan James Cameron ini akan release sekali lagi tahun hadapan bersamaan 6 April 2012. Apa yang lebih mengejutkan Keyrill adalah, movie Titanic ini bakal release in RealD 3D and IMAX® 3D! Wow, 'experience Titanic like never before', huh? Dulu mana ada wayang seperti yang sedia ada sekarang ni, kan? Berlambak dah wayang dibina di bandaraya besar. Hurm ...

Tapi, apabila Keyrill fikirkan balik, movie ni sepatutnya release tahun hadapan bukannya tahun 1997 kalau dorang nak release kt 3D, kan? Ha, tulah pasal. Bukan apa, tahun 1997 dahulu mana ada panggung, kan? Apatah lagi 3D. Bukan nak hina, k. Apa2pun, movie Titanic memang patut dan sesuai ditonton RealD 3D dan IMAX® 3D. Untuk pengetahuan korang, Titanic x pernah 'get old' bagi Keyrill. Walaupun berpuluh-puluh kali tonton, still suka dengan movie ni. Itu bagi yang memang minatlah, x tahu pulak yang x suke tu. 

Anyway, Keyrill memang x sabar untuk menonton Titanic in RealD 3D and IMAX® 3D tahun hadapan. Are you ready to back to Titanic? Well, rindu kisah cinta Jack and Rose! Oppps! Jangan lupa tonton The Avengers sekali ek. Kalau x silap, bakal release dalam 3D jugak. Ha, just wait and see. Banyak movie best bakal release tahun hadapan. Jangan risau. Hehehehe. Meh tonton trailer movie ni plak!





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...