The Avengers : Assemble 2012 in Real 3D!

Salam sejahtera ...




     Wanna say hello to my blog readers! Wow, nasib baik sempat lagi update. Dah masuk ke penghujung tahun dah. Hurm, paper exam masih belum habis lagi. 6/12 ni plak ada paper dan 8/12 barulah habis paper exam! Uit, nak tanya pelajar SPM yang diluar sana, dah study ke blom? Kalau rasanya blom tu, jgnlah buang masa korang ek, SPM bukan ujian percubaan. Itulah yang menentukan arah tuju hidup korang nanti. Huhuhuhu. Keyrill ada gak study. Ni update pun bila dah masa lapang. Tapi jangan contohi ek. Okeylah, Keyrill xmo membebel banyak, meh keyrill share sedikit info mengenai movie yang bakal release pada May tahun hadapan "The Avengers" dari Marvel Studio!

The Avengers Review :

The Avengers cast



Lokasi penggambaran : New York, United States; Albuquerque, New Mexico, US; Cleveland, Ohio, US; Los Angeles, California, US.

Tarikh release : 4 May 2012

Diarahkan oleh : Joss Whedon

Pelakon : 
Robert Downey ... Tony Stark / Iron Man
Scarlett Johansson ... Natasha Romanoff / Black Widow
Chris Evans ... Steve Rogers / Captain America
Samuel L. Jackson ... Nick Fury
Jeremy Renner ... Cllint Barton / Hawkeye
Mark Ruffalo ... Bruce Banner / The Hulk
Clark Gregg ... Agent Phil Coulson
Cobie Smulders ... Agent Maris Hill
Stellan Skarsgard ... Erik Selvig

Diedarkan oleh : Walt Disney Pictures

Genres : Adventure, Action, Real 3D, Fantasy

Take a shoot!








About The Avengers : 
   
Sinopsis : Pada tahun hadapan, 4 May 2012 ... jangan ketinggalan untuk menonton movie aksi The Avengers ni di pawagam berdekatan dengan korang. Ha, kenapa perlu tonton? Nilah sebab dia, meh dengar Keyrill citer sikit. Hehehehe. The Avengers akan membawa bersama-sama superhero dari Marvel Comic untuk yang ke-pertama kalinya. Superhero yang bakal beraksi dalam movie ini antaranya Iron Man, Captain America, Thor, The Hulk dan banyak lagi. Juga, mereka harus berhadapan dengan musuh yang mana pernah mereka tewaskan sebelum ini dan bakal muncul lagi untuk bersaing semula! So ... dapatkah mereka menentang musuh-musuh yang semakin hebat? Sama2lah kita tunggukan tahun hadapan ek. Btw, experienced it like never before in Real 3D!!



2 comments:

aliya atina berkata...

HAHAHHAHHAHA ak tengok sangat! Lagi2 ade Chrissssss <3

Hans berkata...

xsabar nak tgok 3D
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...