Muzik Video Melissa Francis - Sulu Meruan Sayau

Salam ...



   erk? dia lagi ... hehehe! dialah, Melissa Francis ... klik nama dia untuk muzik video terbarunya! untuk pengetahuan korang juga, ini lagu lama dia, waktu dia masih membujang lagi ... hehehe! gurau aje ... anyway, yang ni korang kena tonton, lagunya yang ini ... memang best! sesuai untuk yang bercinta ... ini juag merupakan lagu iban yang memang favourite keyrill waktu masih darjah 6 lagi ... ahakz!





















wow! some tragic love story, right? but it's so sweet love ... hurm, romantik jugaklah lagu nih ... sedih pun ada gak ... korang mesti dapat rasakan kalau korang berada dalam situasi seperti ini ... memang sukar nak terima kenyataan, kan? kalau kehilangan seseorang yang begitu disayangi dan dicintai ... so, bnyakkan bersabar lah k! 

Justin Bieber - Pray

Salam ...



   bertemu lagi kita ... kadangkala kita tidak menyedari bahawa kita bnyak kekurangan, kelemahan ... walau kita sedar sekalipun, kita begitu sukar untuk membetulkan kesilapan itu! so, yang perlu kita lakukan ... Pray and usahakannya! jngan sekali kita gagal, bermakna kita akan gagal untuk selama-lamanya! NO!! jngan berfikiran begitu cetek ... fikir panjang2! ambil yang positif!







see ... jngan fikir kita sahaja menderita! lebih bnyak lagi makhluk di bumi ini menderita! kita kena tabah ... berani menghadapi cabaran yang mendatang! sesusah mana sekalipun, sesukar mana sekali pun, hidu perlu diteruskan, right? doa pulak adalah pembimbing ke jalan yang lebih lurus ...







Justin Bieber ... hurm ... lihat foto2 di atas, bertuah betul dia nih ... muda2 lagi dah berkesempatan mengelilingi dunia ... hehehhe! semua tahu dia berbakat, apatah lagi peminat dia ... ha, lupa bagitau kepada peminat justin bieber, korang kena klik link ini ---> Justin Bieber untuk mengetahui ke mana dia menjelajah kali ini! hehhe ... anyway, jom keyrill hiburkan korang dengan muzik video terbarunya, Pray ...



P/S : jngan lupa klik ---> Keyrill Si budak Sekolah juga k ...

Coming Home VS Written In The Star

Salam ...



   lamanya keyrill dah tak update! hurm ... entahlah napa muncul perasaan xnak buka blog lagi? isk3 ... xboleh2 ... keyrill still bnyak lagi cerita nak share ngan kengkawan! heheheh ... anyway, jom layan dua musik hip hop nih, tapi, kita tontonlah dulu Diddy - Dirty Money - Coming Home ft Skylar Grey nih k ... ni juga merupakan salah satu lagu kegemaran keyrill tau ... heheheh! keyrill nih memang pantang dengar lagu english yang latest ... memang terus cari and download terus! heheheh ... jngan contohi k!


so, how? okey tak lagu tu? ha ... itu terpulang kepada korang nk nilai, best ke tak ... belakang kira k! yang penting, blog keyrill nih penuh dengan hiburan dan x membosankan para pembaca ... apatah lagi, keyrill memang minat dunia hiburan nih! gurau aje ... heheheh! okeylah, bnyaknya aku dah membebel ... apa taknya, dah dua hari tak update! anyway, jom baca yang satu nih plak!


ha ... mengenai lagu nih! korang perasan tak nyanyian kat part chorus tu? hehehe ... jngan tak percaya, mesti ada yang sangka itu suara Enrique Iglesias, kan? hhahahah ... kalau ada yang sangka itu suara Enrique Iglesias, korang memang join keyrill lah ... hahahah! okeylah, jom kita tonton musik videonya ... 


P/S : okeylah, nak BW blog kengkawan plak! hehehe ...

Glee Season 2 | It's Kurt rules

Salam ...



   OMG! keyrill tahu memang bnyak jugaklah yang minat si Kurt nih dengan gaya hidup yang suka berfesyen (ala-ala Lady Gaga gitu), beperwatakan lembut and sudah tentunya gay! keyrill tak nak menilai orang ni ... hahaha! boleh kena saman kalau salah fakta tau! apatah lagi mengutuk orang, kan? ha, anyway ... dalam Glee Season 2 gak, bnyak pelakon baru yang akan turut menjayakan drama bersiri ini untuk terus ditonton orang ramai ... seperti contoh, kemunculan Britney ngan adik dia Britanny! 


secara jujur lah, keyrill minat watak Kurt nih ... pasal apa? ha, suka tngok dia kena buli, suka tngok gaya berfesyen dia ... lagipun suka dengan lagu dia! ha ... best tau suara dia! hahaah ... aik? betullah, xpe ... pasni keyrill bagi korang tngok dia nyanyi lagu band The Beatles dulu2 tu ... I Want To Hold Your Hand! ingat lagi tak? dan nampaknya semakin mencabar drama bersiri ni apabila dorang mencuba sesuatu yang baru ... Kurt di kelab gay! anyway, jom kita saksikan persembahan dia ... hahaha! xmo membebel bnyak2! nak tahu macam mana, saksian sendiri k ...




P/S : okeylah, nak pergi tido lepas BW blog kengkawan ... heheheh! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...