Lady Gaga announcement | she's engage?

Salam ...



   OMG! yang ni pasti akan menjadi isu yang besar kepada para blogger nanti! tngok ajelah ... tak lama lagi si Lady Gaga nih dah nak bertunang dah!! adoiyai, x sabar plak rasanya ... siapakah 'jejaka' bertuah itu? hehehe ... khabarnya, tarikh pertunangannya nih dikatakan bulan depan selepas single terbarunya direleasekan! ha ... keyrill plak tak sabar nak tngok dress perkahwinan nya! heheheh ... mesti lain daripada yang lain, kan? just wait and see ajelah!

hitz.fm | The Crazy Dudes

Salam ...



   cantik kan logo tu? hehehe ... nilah dia, radio station kegemaran keyrill ... hitz.fm ! setiap hari dengar radio ni! so, kalau ada aje lagu baru, keyrill search kat you tube and share ngan kengkawan kat blog nih! hehehe ...sebab tulah keyrill bnyak update lagu yang latest2 punya! ada jugaklah yang 70an - 90an, kan? xlah boring! 


setiap pagi kan seawal 6.05 semasa turun dari rumah, nak pergi sekolah lah tu, memang dengar radio ni aje! korang tahu kan kalau awal pagi tu ada two crazy dudes bersiaran seawal 6 pagi! hehehe ... sori, bro ngan nama tu! best sebab suka dengar "Gotcha" tiap2 pagi ... ahakz! anyway, ni video gila2 dorang ... jom!



hahaha ... always funny! anyway, love hitz.fm! go on, guys!

Secondhand Serenade - You And I official lyrics

Salam ...



   hurm ... lama jugak Secondhand Serenade nih senyap, kan? namanya mula naik kalau tak silap selepas lagu "Fall For You", kan? ha ... lepas tu, makin dikenali dan sampaikan nada dering hp para remaja menggunakan lagunya tu ngan lagu nya yang juga boleh dikatakan top jugaklah iaitu "Your Call" ... anyway, korang jngan ketinggalan plak dengan lagu terbaru dia, "You and I" ... baru aje di-release kan hujung tahun lepas, 2010 ... korang nilailah sendiri k! kalau nak sentiasa dengar lagu nih, klik ---> Hitz.fm k! 


I'm feeling distracted
And likewise attracted
To all the things that you let me know
To all the things that you can't let go

You're waiting for friction
The empty addiction
Is forcing me to intervene
Let's break out of this scene

I know I'm not alone
I'm not the only one who is broken
And I know I'll never let you go
I could watch the world pass by
Just as long as it's you and I

You and I
I watch you take over
I'll give you this offer
Take my hand and we will run away
Leave behind our past to stay
Decaying till its rotten
We'll have long forgotten
The memories that will haunt your heart

Let's tear this town apart
I know I'm not alone
I'm not the only one who is broken
And I know I'll never let you go
I could watch the world pass by
Just as long as it's you and I
You and I

We watched the world go by
(But if it's you and I)
Then we will never die
(No we can never die)
We watch the world go by
But if it's you and I
Then we will never die

I know I'm not alone
I'm not the only one who is broken
And I know I'll never let you go
I could watch the world pass by
Just as long as it's you and I
You and I
I know I'm not alone
I'm not the only one who is broken
And I know I'll never let you go
I could watch the world pass by
Just as long as it's you and I
You and I...

Avril Lavigne - What The Hell music video

Salam ...



   erk? now, kita balik kepada lagu latest plak ... ni juga selebrity barat yang memang favourite keyrill! heheheh ... dari dulu lagi minat dia nih! lepas lagu "Keep Holding On" dia dulu tu, memang bertambah lah minat keyrill! hahahah ... yelah kan? dah namanya best! ada kat sidebar lagu "Keep Holding On" dia tu cuma bukan dia yang nyanyikan, it's Glee version! ahakz! anyway, i like! 


oh, korang perasan tak? ni yang keyrill tahu pasal dia lah ... si Avril ni bebas dari sebarang kontroversi! korang mesti jarang melihat dia nih masuk paper buat itu buat ini ... dia masuk paper pun mesti sebab keluaran album terbaru and whatelse! hurm ... sememangnya mantaplah & tertib Avril dengan hidupnya ... anyway, jom enjoy video lagu terbarunya nih ... "What The Hell"


Remembering "The Corrs"

Salam ...



   hurm ... memandangkan keyrill ni minat dengan dunia muzik, asalkan mengenai hiburan, so ... memang tidak terlepaslah untuk meminati juga lagu2 hits lama, kan? ada ker satu kepala dengan keyrill? heheheh ... memang diakui keyrill still minat jugak band "The Corrs" nih selain dari "The Beatles" ... bukan sekadar best, dah memang dorang talented! ahakz!


video klip 'What Can I Do' yang sememangnya belum pernah keyrill tngok sebelum ni ... nak tahu kenapa? korang sendiri tahu kan, bukan semua kedai DVD & VCD ada lagi jual lagu2 hits lama mcam nih ... hahaha! so old school jugak keyrill ni ek? anyway, yang penting kita enjoy! not disturb others, right? waktu keyrill masih umur 9 tahun lagi dah mula meminati lagu english! biasalah, family pun layan old school juga ... ahakz! 

bnyak koleksi2 lagu hits lama still disimpan dalam almari! dulu mana ada DVD, VCD, CD, mp3 and whatelse ... dulu dorang guna piring hitam and cassette aje! nasib baik family keyrill ada simpan, kalau tak, tidak berpeluang lah generasi akan datang untuk melihat barangan antik ni, kan?


isk3, jauh plak melencong ... xpelah kan, bukan selalu keyrill membebel ngan korang, bercerita ngan korang! update pun dah jarang! itupun kalau ada yang perasanlah ... yang penting still ada yang sudi berkunjung dan meninggalkan komen kat blog keyrill yang x seberapa nih ...

P/S : siapa layan old school? hehheh ...

Ke$ha music video

Salam ...



   Ke$ha kini dah makin menigkat naik namanya dan popularitinya ... lagunya juga semakin sering dimainkan di mana2 corong radio! dia mula dikenali setelah lagu Tick Tock nya direleasekan pada tahun 2009 ... dengan tidak di sangkakan juga, bila lagunya tu diminati ramai, lagu Lady Gaga - Bad Romance menduduki tangga yang ke-2 di Billboard Chart 100, UK! ha ... see! tapi keyrill tetap meminati Lady Gaga lah ... hehhe! nak tngok video klip lagunya tu, klik ... Ke$ha - Tick Tock


yang ni plak direleasekan tahun lepas, 2010! turut direleasekan juga lagunya Take It Off ... kalau korang perhatikan dan erasan sesuatu dalam klip video setiap lagunya, kebanyakannya mcam kotor gitu ... erk? bukan kotor dia show body ke apa ke, just kotor dengan menggunakan serbuk berwarna-warni, tepung dan sebagainya lah ... tapi, fun! heheh ... 



P/S : time to BW ... hehehe!

Nicki Minaj - Your Love music video

Salam ...
   memandangkan keyrill meminati lagu gadis ini, so ... this time is for nicki minaj ... heheheh! korang mesti pernah dengar lagu Your Love dia, kan? kalau pernah tu ... diam k! hahah ... macam mana plak dengan video klipnya? dah tonton? ha ... inilah dia, jom! jngan membuang masa dengan membebel! 











Keyrill Si Budak Sekolah new look!!

Salam ...



   OMG!! so cool and so look great!! mesti ada yang nak lepas nih ... mesti ada yang ikut juga header macam keyrill punya nih nanti! wow ... no poser poser k!x faham poser ek? manksudnya, don't tiru2 ... hahahaha! ni header untuk blog keyrill yang satu lagi tu ... korang tau tak keyrill nih ada dua blog? ha ... kepada yang blom tahu tu and kepada yang nak tngok header nih ... jom klik ---> Keyrill Si Budak Sekolah! 

kat header tu, korang boleh klik mainkan lagu tau ... ada effect plak tu kat header tu tau! ha ... cool, right?! hehehe ... anyway, keyrill nak kekalkan header tu! blog pun dah bnyak berubah ... anyway, kepada yang blom berblog tu and teringin sangat2 nak punya blog sendiri, buatlah blog k ... bnyak yang korang dapat dengan memiliki blog tau ... da .... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...