Tinie Tempah ft Kelly Rowland - Invincible | Music video

Salam ...


   haiya, habis semua keyword yang aku letak kat you tube untuk search lagu ni ... "far away", "fly away", "no matter what" ... itulah antara tajuk lagu yang keyrill search kat you tube ... tak jumpa2 la plak! hurm ... last2, aku dapat penyelesaian! ha ... aku pergi traxx fm punya blog ... hurm, memang aku belek2 setiap page blog dia sambil memainkan lagu r&b, last2, dapat jugak lagunya ... klik sini untuk tngok! apa2pun, keyrill x putus asa untuk mencari lagu ini ... hehehe ... dan kini dah pun siap untuk di-download! menunggu untuk dimainkan di hp aku ... ahakz! anyway, jom layan video lagu nih ... latest punya, bro! 


Britney Spears - Hold it Againts Me | Premiere

Salam ...



   kini, dah tiba masanya ... hari yang pertama sudahpun tiba untuk music video terbaru daripada legend kita nih, siapa lagi kalau bukan si Britney Spears! hehehe ... xde yang x kenal dia ni ... bukan sahaja cantik, dia juga merupakan gadis yang sentiasa masuk paper! kerana apa? kontroversi lagi! haiyo ... apa2pun, dia tetap lagenda! diimpikan jejaka di luar sana juga ... hurm, bertuah siapa dapat! hehehe ... xmo cerita benda pelik2 kat sini ... blog keyrill nih suci lagi, xmo kotorkan! jom layan music video dia nih ... "Hold It Againts Me"



P/S : surprised untuk bro TE! hahaha ...

Music on Demand | Ryan Star & Sick Puppies

Salam ...



   lama plak dah menghilang, hurm ... bnyaknya kerja kena buat ni, yang penting blog ni sentiasa ber-update, kan? daripada terus senyap dan silap2 kena ter-padam plak akaun blog ni! erk? jngan cakap mcam tu ... menjadi blogger ni, kena bnyak sabar k ... abaikan mereka yang sombong tu, yang penting kualiti blog kita, usah pedulikan orang lain ... isk3, x baik menceritakan aib org, heheheh ... okeylah, membebel plak! lagu yang pertama telah korang dengar tadi ialah daripada Ryan Star, kalau yang sentiasa search kepada lagu rock, lagu metal tu, x salah bagi korang untuk meminati lagu rock yang slow nih ... hurm, rock ker? entahlah, tak tahu nak pastikan rock ke tak ... hahhah! nak video lagu nih? klik link kat bawah ek ...





wow, boleh tahan jugak lagu yang satu ni, kan? hehehe ... kepada yang tahu pasal kedua-dua buah lagu yang keyrill share nih, boleh korang bagitau tak, is this song is latest? tak pasti plak ... ahakz! okeylah, harap korang enjoy dengan kedua-dua lagu di atas k ... kepada yang nak view video lagu ni, korang klik kat link di bawah k ...


The Wanted - All Time Low | Music video

Salam ...



   erk? lama plak dah mendiamkan diri keyrill ni, nak sangat BW. tapi yelah, pelajar sekolah, mesti bnyak kerja rumah. nak tak nak, kena buat jugak, kan? lagipun, SPM tahun ni oi!! sedarlah, jngan lagi bermimpi dengan benda2 yang tidak keluar dalam exam! heheeh ... lawak tak buat ketawa! 

anyway, ni keyrill nak share dengan korang mengenai band nih, The Wanted. keyrill tak tahulah sama ada dorang ni band baru ke lama? ahakz! coz, keyrill tak berapa minat sangat dengan penyanyi band-band mcm ni, keyrill suka yang solo ... lainlah kalau lagu itu best! lagu yang dorang nyanyikan ni pun, boleh tahan jugaklah, just video aje yang kureng! ahakz! anyway, enjoy! 

Glee Season 2 : Teenage Dream performance

Salam ...



   Hurm, memang tertunggu-tunggu pula keyrill untuk menonton Glee musim baru ni ... ahakz! anyway, untuk pengetahuan korang jugak, kepada yang memang tahu keyrill ni mcm mana, keyrill takkan ketinggalan lagi drama bersiri ni ... dulu yelah kan, ingatkan tak best citer ni, lepas dengar lagu dia ... minat sikit aje. lepas tu, lepas lihat citer dia sekali, fuhhh! terus beli DVD la plak! hahahah ... menyesal rasanya ketinggalan citer ni dulu ... haiyo!


beberapa hari yang lepas, keyrill dengar my favourite radio station, hitz.fm ada plak memutarkan lagu Glee Season 2 nih, "Teenage Dream" yang dinyanyikan oleh Blaine, kawan baik kepada Kurt! so, apa2pun, meh enjoy lagu dia nih, Teenage Dream, bukan Katy Perry k ... ahakz! best plak kalau dengar kelab Glee ni nyanyi, suara dorang mantap!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...