Lady Gaga performs "Born This Way" live on GRAMMYs

Salam ...



   kepada yang belum menonton lagi video lagu dia mepersembahkan lagu terbarunya, "Born This Way" semasa GRAMMY Awards, di sini keyrill kongsikan dengan korang jugak ... melalui info yang keyrill dapat, nampaknya ... Lady Gaga yang mereka costum untuk persembahannya pada malam GRAMMY Awards tu ... juga, "Born This Way" ini merupakan single dari hasil tulisannya sendiri bersama Fernando Garibay ... alright, jom layan persembahan dia ... 

Justin Bieber shot and killed on CSI

Salam ...



   Adoi, kena tembak la plak si Justin Bieber nih ... ahakz! kepada yang ada menonton drama bersiri aksi ni, CSI : Las Vegas kat channel AXN sudah tentu korang tahu how the story is about ... dia memegang watak jahat kat sini! no wonderlah kena tembak! hahah ... 


Ikon twitter!

Salam ...



   hurm ... baru aje habis blogwalking kat blog kengkawan sambil2 tinggalkan komen kat blog dorang jugaklah! hehehe ... ni, keyrill just nak share something cute with tis icon! hehehe ... memang cutelah! cikgu kat sekolah keyrill ada jual ikon2 macam ni, bnyak lagi yang lain. keyrill nak beli, tapi no money ma ... so, esok ajelah keyrill beli! hehehe ... memandangkan keyrill dapat beli twitter punya, so esok nak beli, google ngan youtube punya ikon plak! nak simpan bnyak2 koleksi nih ... hehehehe! yang kasut tu, free sebab keyrill lulus exam PMBT (Penyediaan Masakan Barat dan Timur). yeay! anyway, sampaikan selipar pun ada jugak tau macam ni ... cuba tngok kat blog nih kalau nak tahu lebih lanjut! ahakz!

Telenovela : Marina

Salam ...

Sandra Echevarría bemutatkozhat a magyar nézőknek is

   Lama plak dah x menonton telenovela, rindu plak jadinya nak tngok drama bersiri seperti ini baik di TV2 juga TV3, tidak lupa juga NTV7 ... korang mesti pernah jugak menonton drama bersiri ni setiap tengahari & petang, kan? kepada yang peminat drama bersiri telenovela ini, memang tidak akan missed setiap episode alamatnya ... hahaha ... keyrill pun memang suka menonton drama telenovela ni, hampir semua yang rancangan drama bersiri telenovela ini disiarkan di televisyen Malaysia keyrill dah tonton! seperti, Marina, Belinda, Rosalinda, Por Ti, La Mujer En El Espejo, Montecristo, Tropico dan bnyak lagi ... memang feeling layan waktu petang! hehehe ..


tapi, masa ini, keyrill nak share mengenai telenovela "Marina" nih. korang dah tonton? kalau dah tu, memang tahulah penceritaannya bagaimana, kan? anyway, di sini sedikit info mngenai drama bersiri nih ... Telenovela Marina dijangka pada Oktober 16 2006 lagi debut di saluran Telemundo. 170 episode kesemuanya. Telenovela ini juga dinyatakan berakhir  menamatkan shooting, ini kerana masalah dadah Mauricio begitu jauh untuk seperti lulus yang akhirnya "Gitanas" bintang, telah digantikan oleh pelakon Manolo Cardona. "Marina" menawarkan prestasi yang terbaik Aylin Mujica. Telenovela ini memaparkan kisan kembar, Laura seorang yang baik, dan bersahabat baik dengan Marina, sementara musuh terbesar Marina adalah Veronica mereka bersama-sama bersaing untuk mendapatkan cinta Ricardo, seorang pemuda tampan. jom luangkan masa layan promo drama bersiri ni ...

Hold It Againts Me - Choreography

Salam ...




    hrisio? hurm ... bnyak yang tak tahu lagi pasal jejaka sorang nih. keyrill boleh jamin korang akan bagi dia 4.5 bintang kalau tngok dia punya koreografi! and know what, i'm speechless while watching his choreography video! jauh lebih baik dari Britney punya koereografi dalam single terbarunya tuh! hahahaah ...  korang dah tngok koreografi untuk lagu Britney "Hold It Againts Me" nih kan? coba korang tngok plak hrisio punya koreografi! jauh panggang dari api! 

kepada yang x kenal lagi si hrisio ni sapa, korang boleh pergi website dia ek. klik link kat atas tu, bawah gambar dia tu! di sini keyrill nak bagitau sikit mngenai website dia tu, korang boleh download lagu remix yang dia edit (kepada yang berdaftar sahaja!), melihat hasil koreografi yang dia pernah buat untuk share kat youtube! kebanyakannya dari Britney punya single. peminat Britney lah ni ek? heheheh ... okeylah, xmo membebel bnyak2, jom layan koreografi "Hold It Againts Me" nih ... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...