Jennifer Lopez - On The Floor ft Pitbull | Premiere

Salam ...


   
    sebut aje Jennifer Lopez a.k.a J.lo, ramai yang kenal, kan? Apa taknya, dia kan pernah menjadi buah hati Ben Affleck sewaktu ketika dahulu, yang mana merupakan jejaka kacak dan hensem tu! bnyak peminat plak tu ... hehehe ... isk! apa plak keyrill ni, x baik menceritakan aib orang. sorry, keyrill share apa yang keyrill tahu aje k. kepada yang sentiasa menonton AI (American Idol Season 10), korang mestilah kenal dia ni, kan? suka tngok dia kat AI nih, nampak sangat dia baik! heheheh ...


kali ini dia kembali dengan single terbarunya, "On the Floor" bergandingan dengan Pitbull setelah lama tidak mengeluarkan album. Tapi, rasanya macam pernah aje dengar lagu ni, kan? memang pun! cuma diberi nafas baru ... apapun, keyrill memang enjoy mendengarnya! hope you too ... so, jom layan music video dorang!


semalam kan, dah lewat sangat nak online sebab ulangkaji untuk exam harini. maklumlah kan ... jam pulak memang dah menunjukkan pukul 12.30. so, memandangkan keyrill blom ada lagi mp3 lagu ni, apalagi, download teruslah! cari kat 4shared. hahahh ... just 5 minit aje mendownloadnya! erk? yeker? caranya, rahsia k ... lalalalala ...

Jom tergah 2 blogger ini!

Salam ...



   keyrill bukan nak buat kontes or apa, keyrill just nak share  dengan korang dua buah blog nih yang sememangnya menarik dan dorang juga kreatif. hurm ... agak2nya korang kenal tak siapa pemilik header di atas tu? "Risk Your Life" dan descriptions dia pula menarik ... "Goodbye is only one word with 7 letters, but that word can hurt more than you could ever possibly imagine ..." wow! kepada korang yang tak tahu lagi blog dia tentang apa, blog dia ni hanyalah untuk cerpen a.k.a novel jugak. wow! xde satupun entry dia mengenai isu-isu semasa, just story! jomtergah blog dia .. apa yang korang perlu lakukan adalah klik mouse kanan dan klik pada "open link in new tab" ...




yang ni plak, my favourite! hehehe ... yeker? inilah dia, shabat blogger kita yang tegar! dia memang lama sudah berjinak dalam dunia blogging ni, keyrill sendiri entah sejak tahun bila dia berblogging. kepada yang kenal pemilik header ni dengan nama "Tengkorakemas", rajin2lah dtg blog dia ek! bnyak jugak tips2 yang dia share! yang korang perlu tahu, dia peminat setia MU, jatuh bangun MU dia tetap dengan minat dia ... hehehe ... lagi satu, dia pengkomen terbaiklah! sumpah, dia memang rajin tinggalkan jejak dia kat blog kawan2 dia ... tulah pasal blogger2 lain senang nak komen kat blog dia ... hehehh! :P




Jom kita terjah mereka!!!

P/S : dah xde kerja lagi dah! tapi berguna jugak, kan? ahakz!

Sinetron Alisha

Salam ...



     Nampaknya Nia Ramadhani semakin sesuai melakonkan watak seperti gadis samseng. hehehe ... melawan sesiapa yang biadap terhadapnya. korang tau tak, Galang dan Riana juga yang mana asalnya kita tahu mereka berlakon dalam sinetron "Cinta Kirana" kini masih berlakon bersama Nia Ramadhani dalam sinetron "Alisha" ini. di sini sedikit screenshot sinetron ini.







Sinopsis :
Alisha bermula dengan orang tuanya, Ardi Sastranegara dan Rani Widuri berkahwin tanpa restu dari Ibu Dewi Sastranegara iaitu nenek Alisha. Suatu hari sedang Ardi, Rani dan Alisha berjalan-jalan, kereta mereka kemalangan. Ardi dan Alisha selamat dari kemalangan tetapi kerana wafatnya Rani, Ibu Dewi memberikan Alisha kepada Mirna. Mirna berhutang kepada Ibu Dewi dan kerana dia tidak mampu menjelaskan hutang-hutangnya, Ibu Dewi memberikan Alisha kepada Mirna untuk dijaga. Anak Mirna, Niko, dan Alisha menjadi teman baik tetapi persahabatan mereka berakhir ketika Mirna meninggalkan Alisha di dalam bas. Alisha kemudiannya ditemui dan dijaga oleh Firman.

Alisha membesar menjadi seorang gadis cantik dan bersama-sama dengan Andre, sahabatnya, mereka menguruskan bengkel Firman. Niko di situasi lain adalah merupakan pemilik hotel yang sombong. Takdir memainkan peranan dalam kehidupan Alisha dan satu hari 'ia' menemukan Niko yang telah bertemu dengan kemalangan yang hampir menyebabkan kematian. Niko telah kehilangan memori dan Alisha pula yang mengurus Niko. Dia akhirnya menjadi sebahagian dari keluarga Alisha. Di situasi yang lain pula, Mirna dan tunangan Niko iaitu Caca, mencari Niko. Apabila mereka menemuinya, bagaimana mereka semua menghadapi kenyataan bahwa ternyata Caca dan Alisha sebenarnya adalah adik-beradik? Siapa yang akan menjadi pilihan Niko?


cuma apa yang keyrill ingin komen mengenai sinetron ini, rambut Nia Ramadhani aje yang tak sesuai pendek begitu. hehehe ... apa yang keyrill dapat tahu, tahun pengeluaran sinetron ini adalah pada tahun 2007! lama sudah tu ... ahakz! anyway, jom layan trailernya pulak. Dalam videonya nanti, baru korang dapat lihat sendiri Riana dari "Cinta Kirana" ... layan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...