Rango | Movie Preview

Salam ...



   sementara cuti masih tinggal sehari lagi, hurm ... nak plan apa agaknya ek? esok ahad, isnin dah masuk sekolah lagi ... gosh! lepas tu isnin balik pukul 2.50 petang! lagi2 gosh! hurm ... kepada korang, jangan mengeluh macam keyrill ek! usahakan apa yang ada selagi termampu. hasilnya nanti, kita sendiri yang berpuas hati dengan kejayaan kita, kan? anyway, ni keyrill nak luangkan masa cuti dengan kengkawan lagi ... katner? kat The Spring Mall, Kuching ... mesti pergi MBO Cinemax punya ... ahakz! 

kawan keyrill ni ajak tonton movie Rango, dia yang belanja sapa tak nak, kan? ... keyrill dah tonton trailer ni semalam, best jugaklah ... so, fikir2 balik, x rugi kalau beli tiket RM15 tu, kan? lepas tu, mesej kawan2 lain untuk join sekali tonton movie ... apalagi, semua kata ON! heheeh ... okeylah, jom layan trailer movie Rango ni, lakonan Johnny Depp. 


The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Salam ...



   lama dah menghilang ni, hurm ... baru aje sampai semalam kat Kuching. penat rasa badan nih, duduk dalam bas lebih kurang 6 jam, haiyo sakit kepala mau tido! boing dalam bas, online fb jap lepas tu baru buka youtube tngok video ... kurang sikit rasa mengantuk tu. lepas sampai, masuk aje bilik, terus lontar beg dan tidur. hehehe ... bangun pukul 5 petang barulah dapat online. belek2 fb, blog ngan twitter jap, lepas tu barulah tonton Saw 3D. erk? ini topik entry ker? okeylah, xmo membebel bnyak ... 


ni keyrill bukak youtube tadi, then tngok kat youtube home lagu The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough plak dah direleasekan music videonya ... macam mana lagunya? okey ker? hurm ... keyrill xboleh nak kata apa, bukan apa ... dah tngah boring, lagi boring lepas dengar lagu dorang yang latest nih. erk? nak tahu? meh keyrill bagi korang lihat video dan dengar baik2 musiknya ... kot2 nya dibuat di Jepun video nih. lantaklah, kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...