Scream 4 Movie Preview

Salam ...



    seminggu dari sekarang, movie Scream 4 pula akan ditayangkan di panggung wayang Malaysia. hurm ... awalnya, memang Keyrill tak sangka ada jugak citer Scream 4, kan? ala ... xkan korang lupa kot ngan citer pembunuh bertopeng dengan storyline yang sentiasa ada dalam Scream sehinggalah Scream yang ke-4 ni iaitu, "What is your favourite scary movie?" dari movie yang pertama lagi jalan ceritanya tetap sama cuma cara pembunuhan sahaja yang membezakan jalan penceritaannya. 

kalau yang ke-4 nih, dari yang Keyrill tahulah, setelah sepuluh tahun berlalu ... Sidney Prescott kini kembali lagi dengan penulisannya dan tidak disangkakan dia dikunjungi 'Ghostface Killer' yang mana masih tidak berhenti dengan misinya untuk membunuh orang yang tidak bersalah. seperti yang korang tahu, permulaan citer ni bermula dengan panggilan telefon dan menanyakan soalan mengenai 'favourite scary movie' ... bagaimana mereka yang menjadi mangsa di Scream 4 ini menyelamatkan diri dari menjadi mangsa pembunuhan? tunggu sampai 15 April ini ek ... apa2pun, jom tonton trailernya.



Glee Season 2 : Wind - Regionals Episodes

Salam ...



   we're back again with Glee! kat channel Fox nampaknya sudah semakin mencapai ke kemuncak pula cerita Glee nih ... keyrill pula semakin syok dengan lagu dorang dalam kelas, siap nyanyi dan tulis lirik lagi. haiyo! sampaikan lirik kena ambil cikgu sekali ... sabor jelah! hahaha ... korang dah tngok tak episode dorang time regionals kat FOX? well, it's okay, jom keyrill share dengan korang apa yang berlaku di episode nih ... 


that is it! so how? nampaknya DVD untuk Glee Season 2 pula sudah lama ditunggu oleh keyrill ... hahaha! know what, sekarang dah tergilakan Glee plak, dulu tergilakan dengan si Gaga, kan? hehehe ... sekarang pun masih jugaklah, tapi kurang sikit. kalau single terbaru dia nanti keluar lagi, mulalah tergilakan lagi ... but now, just Glee! 

Glee performing original song for Regionals

Salam ...



    kepada peminat Glee, memang tidak ketinggalan untuk menonton setiap episode drama bersiri ni. dari yang kita tahu juga, dorang mempersembahkan salah satu lagu yang sememangnya sudah kita dengar dari old school song sehingga ke latest song, kan? tapi bagaimana sekiranya dorang mencari kelainan di musim yang terbaru ni dengan mempersembahkan lagu dorang sendiri untuk Regionals Performance?! ha, bagaimana lagu dorang tu kalau dipersembahkan semasa battle terakhir dorang di regionals? mendapat sambutan tak? 




so, cool right? di musim ini juga, bnyak kisah yang dorang lalui bersama. sebagai contoh, Kurt berpindah ke kumpulan The Warblers, bagaimana kehidupan dia setelah menyertai kumpulan itu? Finn, Rachel dan Quinn pula dalam kisah percintaan yang tak sudah. what about the others? setelah gagal memenangi mana-mana tempat di musim pertama, adakah kali ini dorang akan memenangi dan menduduki tempat teratas semasa Regionals? saksikan sendiri di Fox, okey? hehehe ...


Glee - Regionals "Get It Right" Performance


Glee - Regionals "Loser Like Me" Performance



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...