Priest Movie release 15 May 2011

Salam ...


   Priest 3D kini menanti untuk ditayangkan di pawagam plak. kepada korang yang nak tahu bagaimana sekumpulan orang Kristian menentang iblis2 dalam movie, jngan lepaskan peluang untuk menonton movie ni k. Keyrill baru aje habis menonton trailernya tadi, fuhhh ... memang bestlah. tapi tak tahu lagi lah kan best ke tak ... coz hanya tonton trailer aje. apa2pun, kita tunggu dan nantikan 15 May 2011 nih ... jngan lupa penuhi panggung yang ada di Malaysia ni. Keyrill lama dah tak pergi wayang ... huhuhuh ...
                                                                                                                                    


Jessie J - Price Tag ft B.o.B.

Salam ... 



   sorrylah, ingatkan tak best lagu ni ketika mula direleasekan pada januari 25/2011. so, keyrill memang tak pandang langsung pun lagu ni, apatah lagu kalau disiarkan kat mana2 corong radio, memang akan tukar stesen or channel lain. hehehe ... sekalikan waktu kat sekolah ... this time barulah keyrill sedar bertapa lagu ini best. ada kawan satu sekolah keyrill ni memainkan mp3 lagu ini ... nak suruh dia tukar lagu lain, aku pun kaku untuk bagitau dia ... nak tak nak terpaksa jugak dengar. last2, aku pun nyanyi sama ... coz, lepas dengar cam best ajekan! hahahah ... begitulah kisahnya ...


sekarang, berkali-kali pulak aku menekan butang repeat track sebab nak sangat dengar lagu ni. ksian pulak kan ... macam tulah kita manusia, don't judge a book by it's cover, right? nampak x best tapi kita tak tahu apa yang ada di dalamnya ... anyway, keyrill enjoy dengar lagu ni. nak nyanyi? klik sini untuk lirik ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...