Glee Goes Gaga Again!

Salam ...

   erk? ingatkan dah habis citer Glee Season 2 ni ... ngeeee! hehehe ... xdelah, mana boleh habis awal, kan? kan rindu ngan dorang nanti ... then, komen kat Glee punya page kat fb, "we miss you, Gleek" and whatever ... yelah, Glee is the best Tv Show. siap dengan lagu pulak, kan? ahakz ... anyway, kali ini dalam Glee Season 2 : Episode 18, Glee Goes Gaga Again! dulu dalam Season 1, dorang nyanyikan lagu Lady Gaga - Bad Romance dan sekarang dalam musim yang kedua dorang nyanyikan lagu Born This Way plak ... as always, Kurt xkan ketinggalan. haha ... 


P/S : Lady Gaga - Judas music video release bersamaan Easter Monday~

Kesha - Music Video On Demand

Salam ...



   Ke$ha kini dah makin menigkat naik namanya dan popularitinya ... lagunya juga semakin sering dimainkan di mana2 corong radio! dia mula dikenali setelah lagu Tick Tock nya direleasekan pada tahun 2009 ... dengan tidak di sangkakan juga, bila lagunya tu diminati ramai, lagu Lady Gaga - Bad Romance menduduki tangga yang ke-2 di Billboard Chart 100, UK! ha ... see! tapi keyrill tetap meminati Lady Gaga lah ... hehhe! nak tngok video klip lagunya tu, klik ... Ke$ha - Tick Tock


yang ni plak direleasekan tahun lepas, 2010! turut direleasekan juga lagunya Take It Off ... kalau korang perhatikan dan erasan sesuatu dalam klip video setiap lagunya, kebanyakannya mcam kotor gitu ... erk? bukan kotor dia show body ke apa ke, just kotor dengan menggunakan serbuk berwarna-warni, tepung dan sebagainya lah ... tapi, fun! heheh ... 




well, 2011 is coming dear readers! hahah ... dah 4 bulan awal bulan 2011 berlalu. so, si kesha jugak tidak ketinggalan untuk mereleasekan single terbarunya, Blow! seperti biasalah music video dia kan? korang faham2lah ek ... jom kita layan single terbaru dia ni, Blow ..


P/S : time to BW ... hehehe!

Lady Gaga - Judas (Audio)

Salam ...



   setelah kemunculan lagu Born This Way, kini dia kembali pula dengan lagu terbarunya iaitu Judas! adoiyai ... entah apa plak dah, semakin pelik dan semakin menjadi plak si Gaga nih. apa2pun, suka plak dengar lagu dia yang terbaru nih ... apatah lagi part dia sebut, 'Eww!' ... hahaha ... kepada korang yang memang peminat Lady Gaga nih, jngan ketinggalan untuk menantikan music video dia yang terbaru nih, Judas. tapi kepada yang beragama Islam, memang tidak digalakkanlah untuk menonton ... bukan keyrill tak suruh, korang sendiri tahukan music video selebriti terkenal ni macam mana ... tapi, keyrill just suka part koreografi aje kalau menonton mana-mana music video lagu english!                                          




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...