Nicki Minaj - Super Bass sneak peak

Salam ...


                 
                                                                                                                                        
   

   boleh tahan jugaklah lagu Nicki Minaj yang satu nih, Super Bass. hehehe ... beberapa hari yang lalu keyrill terjumpa lagu ni, so ingatkan lagu lama dia, keyrill searchlah kat youtube ... manalah tahu, kan ... ada video nya! search punya search asyik video yang berlirik plak! isk ... ni yang tak best nih, kataku! hehehe ... tahu2nya, single terbaru dia! patutlah ... kepada korang, jom tngok sneak peek music videonya Super Bass nih ... 



Lady Gaga on the Set of 'Judas'

Salam ...


   

Even After Three Times, He's Betrays Me

   Lady Gaga - Judas kini ditunggu-tunggu music videonya, peminat Lady Gaga sudah tidak sabar untuk menyaksikan pulak Music Video Premiere 'Judas' ni kat youtube, termasuk keyrill lah ... hehehe. nampaknya kali ini, Lady Gaga membawa kelainan untuk single Judas nya nih, seperti music video Alejandro dan Born This Way. anyway, jom tngok music video Judas kat set penggambaran ...



Hawaii Five-0

Salam ...



   yes! berupdate lagi ... hehe . yelah kan, daripada blog ini terus tak berupdate, nasib baik dapat jugak idea nak update pasal apa. so now, Hawaii Five-0 tv series pulak menjadi tumpuan keyrill. memang minat dengan tv series satu nih. dengar-dengar, rupanya ada jugak drama bersiri ini versi 60an. huhuu ... nak tngok? Klik Sini! kepada korang yang suka menonton drama bersiri seperti CSI, 24 dan banyak lagi, jngan lupa dengan drama bersiri Hawaii Five-0 ni ek? ahakz ... okeylah, kalau nak tngok dorang 'behind the scenes', Klik Sini k! watak-watak utama yang sememangnya dikenali dan diminati ramai plak yang berlakon dalam drama bersiri ini seperti, Alex O'Loughlin, Scott Caan dan ramai lagi. hehe ... jom lihat intro drama bersiri ni ... jangan lupa saksikan kat AXN, setiap Isnin 10P.M. selanjutnya ... Hawaii Five-0




Britney Spears - Till The World Ends

Salam ...



   Memandangkan hujung bulan April sudahpun semakin hampir dan Keyrill pulak semakin jarang meng-update blog Keyrill yang tak seberapa nih ... idea pun dah semakin berkurangan. so, nak tak nak ... terpaksa jugak update lagi pasal Britney Spears nih. kali ini dia muncul dengan single keduanya selepas Hold It Againts Me. Till The World Ends pula masih mendapat sambutan kat youtube walaupun sudah berminggu-minggu kan? seperti biasa kalau korang baca komen yang dorang postkan kat situ, mesti ada aje duk mengutuk Lady Gaga and whatever ... macam ni ke manusia bertamadun? isk3 ... lu pikirlah sendiri!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...