Lady Gaga - Judas Music Video Premiere

Salam ...



   Yeyeye ... Lastly, tercapai jugak hasrat nak tonton music video untuk single terbaru Lady Gaga -Judas nih. Ada sorang kawan keyrill nih, Fiz nama dia ... dia yang post kat wall fb Keyrill video nih. So sebagai tanda terima kasih, dia nak Keyrill masukkan nama dia kalau update pasal Lady Gaga dengan kemunculan single terbarunya Judas nih. Okey, bro ... I'm done! Promot pun bukannya bnyak orang yang sudi berkunjung ke blog keyrill nih, bro ... hehehe ... Ingatkan nak update tentang music video nih hari Jumaat tu, tpi ada problem sikit, so ... update hari sabtu, malam! hehehe ...

Dari apa yang Keyrill dah jangkakan, memang kali ini Lady Gaga membawa kelainan untuk music video Judas nya. Bnyak unsur agama yang dipersembahkan dalam video Judas nih. Keyrill lebih tertarik plak dengan koreografi dorang ... memang best! heheh ... kepada Lil' Monster, jom layan MV Judas nih ...                                                                                  



New Tv Series "Camelot"

Salam ...



   Memang dah agak dah, pasti ada movie atau drama tv menceritakan pasal Camelot setelah berhasilnya The Adventures Of Merlin menjadi drama bersiri kesukaan ramai sampai ada yang sanggup tidur lewat setiap ahad demi untuk drama bersiri Merlin yang bermula pukul 11 malam. keyrill memang tak ketinggalan jugaklah. So, memandangkan drama bersiri Merlin nih best, keyrill try jugak tonton Camelot nih, boleh tahan jugaklah ... hehehe ... nak tonton? setiap Isnin, 9PM & 11.30PM.


About Camelot :
United Kingdom - Selama Abad Kegelapan. Raja Uther Pendragon adalah seorang raja yang dianggap baik yang menguasai peraturan tanah dan terus-menerus dengan berperang - membela sempadan dan rundingan perikatan yang lemah dengan panglima perang darah. Anak prempuannya, Morgan telah diusir dari kerajaan selama 15 tahun dahulu, tiba-tiba muncul di Castle Pendragon untuk mencari pengampunan ayahnya. Uther, seorang lelaki pantang menyerah, menyangkal pertaubatan dan marah. Malam itu, Morgan yang berpengalaman dalam seni sihir gelap, muncul bentuk bergeser ke dalam bentuk seorang gadis bufet dan meracuni ayahnya. Merlin, adalah penyihir Raja sendiri, terlambat untuk mengelakkan rajanya dari keracunan, tapi memunculkan Uther di katil perintahnya bahawa anaknya yang sah adalah orang awam yang tidak diketahui, Arthur harus berjaya dan kebesaran Raja kembali ke Camelot Castle.

Musuh terpenting yang ada dalam senarai Arthur adalah saudara tirinya sendiri, Morgan, yang mana berniat untuk menuntut mahkota ayahnya, menyamar dirinya di Castle Pendragon dan masa yang sama membentuk sebuah kesetiaan dengan musuh ketat Uther, Raja Lot. Kemarahan Morgan meningkat dan berusaha untuk menghancurkan Arthur melalui kekuasaan gelap yang menjadi titik fokus di kedua-dua busur watak dan cerita. 




Super 8

Salam ...


             

   Coming soon ... tak lama lagi, movie Super 8 pulak muncul di pawagam berdekatan dengan anda ... hehehe. Entahlah, nampak macam best aje movie nih. Sama2lah kita tunggu 10 June 2011 nih ek. Bagi Keyrill lah, lebih baik tonton movie nih di minggu yang kedua selepas minggu pertama movie nih di pawagam then, tanya kawan2 yang dah menonton sama ada movie nih best ke tak? xlah rugikan? hehehe ... tapi dari trailer dia memang bestlah ...

About Super 8 : 
Super 8 di pawagam pada 10 Jun, 2011.

Cast: Kyle Chandler, Elle Fanning, Eldard Ron, Emmerich Nuh, Gabriel Basso, Courtney Joel, Griffiths Riley, Lee Ryan, Zach Mills, Amanda Michalka 



Pada musim panas tahun 1979, sekumpulan sahabat rapat adalah saksi di bandar kecil, Ohio apabila mengalami kemalangan kereta api saat membuat filem super 8 dan akan menduga bahawa itu bukan kemalangan. Tak lama selepas itu, kehilangan dan beberapa peristiwa biasa yang tak boleh dijelaskan mulai terjadi di kota itu dan Timbalan tempatan cuba untuk mengungkap kebenaran - sesuatu yang lebih menakutkan daripada apa yang mereka bayangkan.



Lady Gaga "Judas" Live

Salam ...


               



   Hurm, lamanya nak tunggu music video premiere "Judas" ni kat youtube. Asal online aje, mesti bukak youtube first then search single terbaru Lady Gaga nih. Yang ada masih Judas (Audio) aje. Huhuhu ... excited tau nak tngok music videonya. Bukan apa, sebab nak tngok kostum dan koreografi dorang dalam single "Judas" nih. But, don't worry ... dengar khabar, premiere untuk single nih nampaknya ditunda ke hari khamis nih, 5 May. yeah!

Apa2pun, di sini keyrill nak share dengan korang video klip Lady Gaga "Judas" live di Ellen De'generes show. Dari situ korang dapat lihat koreografi dorang ... nampak simple dan menarik aje, kan? memang x sabarlah nak tonton ... hehehe. Jom layan!



Thor in 3D

Salam ...

       

   Beberapa hari yang lepas, keyrill baru aje menonton movie Thor nih in 3D ngan my bro. Memang seronok sebab first time tonton movie in 3D, keyrill mengaku. huhuhuh ... pemandangan dalam movie nih memang menariklah ... terpegun betul tau dengan keindahan dunia Thor nih ... ahakz! kalau tonton movie hantu in 3D confirm nak duduk belakang. ngeee ...

Movie Thor diarah oleh Kenneth Branagh, epik petualangan Thor spans Marvel Universe dari bumi masa kini ke dunia mistik Asgard. Di tengah-tengah cerita, Thor yang perkasa (Chris Hemsworth), seorang pejuang kuat tapi tindakan sombong yang nekat menyalakan kembali perang suatu ketika dahulu dengan Jotunheinm. Akibatnya, Thor telah dibuang ke bumi di mana dia terpaksa untuk hidup dengan manusia dan sekaligus kehilangan kuasanya. Ketika penjahat paling berbahaya di dunia nya menghantar kekuatan gelap untuk menyerang Bumi, Thor belajar apa yang diperlukan untuk menjadi pahlawan sejati. 3.5 star for this movie ... ahakz! 



Transformers : Dark Of The Moon

Salam ...


            

   Transformers pulak kembali dengan movie terbaru, Dark Of The Moon. yang mana tarikh ditayangkan di panggung adalah pada 1 Julai 2011. keyrill baru aje habis menonton trailer movie nih kat youtube, kat panggung sebelum movie ditayangkan pun ada jugak trailer untuk movie yang akan datang korang harus tonton ... hehehe ... tapi, memang bestlah ... memang x sabar menunggu awal bulan julai, kan? okeylah, jom ...



Fast Five

Salam ...


             

   dulu kan ... dari movie Fast & Furious yang pertama diterbitkan, korang perasan tak kereta dorang biasa aje kelajuannya ... sekarang dalam movie yang kelima nih, dorang dah expert dengan kerja-kerja membaiki kereta untuk memastikan doranglah juara dalam mana-mana perlumbaan. hehehe ... apa2pun, walaupun scene perlumbaan dorang cuma sedikit dalam movie nih, aksi yang bnyak memang bestlah ... kepada yang belum lagi menonton movie nih kat panggung, jngan ketinggaln untuk menyaksikannya ok ... 4.5 star for this movie ... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...