Lady Gaga "Born This Way" killing tracks!

Salam ...


              

   Wow, nampaknya dah selesai Keyrill mendengar kesemua lagu yang terdapat di dalam album Lady Gaga "Born This Way" ni semalam. Dan sekarang nih, my job is to menghafal lagunya plak! hehehe ... so, that's gonna need time! Memang happy sangat2 sebab dah dengar kesemua, kan? Dah namanya peminat! huhuhu ... itulah tugas kita sebagai peminat, kan? Well, this time Keyrill nak share dengan korang kesemua tracks yang terdapat dalam album "Born This Way" ni. Memang killing habislah lagu yang tersenarai. Apa2pun, selamat jugak Keyrill download semuanya semalam! opppss! Diam diam ... hehehe. Jom!


Lady Gaga - Judas



Lady Gaga - The Edge Of Glory



Lady Gaga - Hair



Lady Gaga - Marry The Night



Lady Gaga - Americano



Lady Gaga - Government Hooker



Lady Gaga - Schei├če 



Lady Gaga - Bloody Mary



Lady Gaga - Black Jesus † Amen Fashion



Lady Gaga - Bad Kids



Lady Gaga - Fashion Of His Love



Lady Gaga - Highway Unicorn (Road To Love)



Well, bagaimana pendapat korang? Kalau korang dengar sampai habiskan, memang confirm akan fallin love punya (perasan!) hahahah ... xdelah, xde paksa korang pun nak dengar ke tak, kan? Tapi bagi peminat Lady Gaga nih, memang excited sekali nak dngar apatah lagi nak download terus masuk walkman, mp3 and whatever ... ramai yang berpendapat album dia "Born This Way" nih, killing betul! huhuhu ... memang pun! Tak sabar nak tunggu music videonya plak lepas nih. 


Lady Gaga "Marry The Night" new single release!

Salam ...



   Yeah, there you go, Gaga! minggu lepas nampaknya dah release lagu dia yang terbaru nih kat youtube. cuma, keyrill aje yang tertinggal nak update! huhuhu ... apa2pun, album "Born This Way" nya kini dah pun release. Nak jugak lah album dia yang satu nih. memang bnyak lagu hits dia dalam album dia yang terbaru nih. paling diminati ramai adalah "Born This Way" ngan "Judas". yang selebihnya tu, memang boleh tahan jugaklah sambutannya. agak2lah, memang akan menerima anugerah untuk Grammy album dia nih. kalau cakap pasal Hits Album, Best Song (Female) and whatever ... keyrill jangka si Lady Gaga akan naik pentas! huhuhu ... lebih2 plak dia. apa2pun, kita tunggu ajelah ek. jom layan single dia yang satu nih, Marry The Night.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...