Disney's Princess Ke$ha

Salam ...




   Oppps! Sebelum korang terhegeh-hegeh nak click tu, ni ada peringatan untuk korang ... make sure korang berumur 18++ untuk view entry ni ek (Keyrill pun dibawah umur lagi ... erk? Hahahaa). Kepada yang dah tonton tu, tahulah kenapa? Kenapa? Kenapa? Ni ha, nak bagitau kat korang MV Ke$ha ni weird, kan? Korang pun tahu ... so, what about this 1, Disney's Princess Ke$ha? Adakah sama jugak? Hurm .. kalau korang xnak buat apa2, skrol atas skali tu and klik pada pangkah ek. Tapi xpelah kalau degil nak tonton jugak, meh layan ...


P/S : Pas tonton jngan nyesal ek ... hahhaha (joke)

Captain America : The First Avenger 2011

Salam ...




   Okeyh, back to movie. Korang dah tonton kan trailer movie ni kat panggung. Yelah, kepada yang memang kaki menonton wayang mcm Keyrill ni, tahu semua movie yg akan kluar. Pantang sebut movie, mesti kata "Aku dah tngok. Best tau." "Citer dia macam ni ... bla bla bla ..." slack skit update petang nih. Ahakz! Memang, confirm akan bercerita lepas tu, kan? Apa2pun, meh Keyrill share ngan korang movie yang satu ni. Nampaknya tarikh releasenya dah hampir dekat dah. 22 Julai 2011 ni, jngan tak tonton ek.


About Captain America : The First Avenger :
Captain America Cast: Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Dominic Cooper, Toby Jones, Neal McDonough, Derek Luke, dan Stanley Tucci.

"Captain America: The First Avenger " memfokuskan kepada Steve Rogers (Chris Evans) yang ingin menjadi sukarelawan untuk menyertai program percubaan yang mana mengubah dirinya menjadi Super Soldier dan dikenali sebagai Captain America. Seperti Captain America, Rogers menyertai pasukan Bucky Barnes (Sebastian Stan) dan Peggy Carter (Hayley Atwell) untuk melancarkan peperangan dengan organisasi kejahatan HYDRA, dipimpin oleh Red Skull (Hugo Weaving) yang merupakan musuh bukan manusia. Bagaimana mereka berhadapan dengan situasi tegang itu? Berjayakah Captain America menumpaskan pasukan Red Skull? 





Hurm, it seem like wow! Asal movie aksi aje, memang confirm akan tonton punya. Memang kreatif Marvel ni, kan? Dah berapa bnyak dah movie aksi yang dorang dah hasilkan. Hampir semua Keyrill tonton kot? Batman, Superman, Thor, X-Men dan bnyak lagi. Agak2 dorang dpt berapa ek coz semua movie dorang mendapat sambutan. hahaha .. joke je. Okeylah, jom tonton trailernya plak.     



Avril Lavigne "Smile"

Salam ...




   More about Avril Lavigne punya music .. hehehe, sekarang nih single terbaru dia "Smile" dah pun release kat youtube. Ha, pergilah tonton ... apa yang bestnyer tentang MV single dia Smile nih? Bagi Keyrill, sebab Keyrill memang minat sngat2 ngan warna hijau and Avril does it! hehehe ... Nampak attractive dan menarik plak, kan? Hurm ... apa2pun, memang layan jugaklah lagu dia ni. X tahu koranglah. ahakz! Lain orang lain citarasa, kan? Ha, sekarang, watching time ...     




X-Men : First Class

Salam ...


     


   Semalam kan, ingatkan berhajat nak tonton movie Priest. But the problem is one seat is for 2 person. Hurm, dah hati memang berniat nak tonton, kan? Nak buat mcm mana ... batalkan ajelah hajat tu. Lepastu, tukar plan, tonton movie X-Men First Class plak. Aiyoyo ... sekarang barulah tahu dari mana datangnya Magneto dari mana datangnya Professor X. Hehehe ... kepada korang yang tak a.k.a belom menonton lagi, ha ... pergilah tonton. Jamin korang akan berpuas hati. Yang korang tak puas hati adalah persahabatan antara Charles ngan Erik. X suka tngok dorang bermusuh lepas tu. Apa2pun, meh layan trailernya dulu ...



The Vow Februari 2012

Salam ...



   Adoiyai, belom 2012 lagi, ni dah pertengahan tahun 2011 dah muncul plak movie yang sememangnya sesuai untuk ditonton pasangan kekasih pada tahun hadapan. Dengar2 jgak movie bergenre drama and romantik ni release 10 Februari 2012. Lama lagi tu ... kena sabar tunggu tau. Memang sesuai sangatlah movie ni untuk ditonton. huhuuhu ...

Okeylah, sedikit  sinopsis yang Keyrill dapat kenalpasti semasa menonton trailer movie nih tadi, ianya mengenai sepasang suami isteri yang awalnya hidup bahagia namun mereka harus berhadapan dengan halangan setelah mengalami kemalangan dan si isteri pula lupa ingatan. Bagaimana si suami mengambil kambali cinta yang mereka telah bina? Berjayakah dia? Sama2lah kita nantikan ek ... 




Rihanna "California King Bed"

Salam ...


                          


   Okeylah, sekarang nih, forget about Lady Gaga. Hehehe ... we're back to Rihanna! Walaupun dah agak lama single dia California King Bed nih popular kat youtube, namun masih memberi penangan kepada keyrill! Tak tahulah dengan korang plak. Memang menyentuhlah lagu dia satu nih. Single dia Man Down release pada 1 Jun pun baru je tahu semalam coz baru balik kampung. Anyway, Rihanna masih lagi artis muda yang sentiasa muncul dengan single terbarunya. Baguslah mcm tu, kan? Itulah yang peminat nak, mendengar lagu terbaru dari selebriti yang mereka minati dan sentiasa mengikuti setiap langkah selebriti mereka tu ... so, pedulikan apa org kata pasal mereka! Ikut suka kitalah, kan?



Rise Of The Planet Of The Apes

Salam ...



   Hurm, dah nak pertengahan bulan Jun baru dapat nak update blog. huhuhu. Apa2pun, memang happy sangatlah dapat sambut Gawai dengan family and kawan2 kat kampung. Rindu plak jadinya, kan? okeyhlah, xmo lebih2 ... back to topic! Dulu kita diperkenalkan dengan movie Planet Of The Apes pada tahun 2001 di mana manusia yang tersesat di cekerawala dan kapal angkasa yang mereka naiki tersasar ke dunia yang serupa dengan bumi tetapi didiami kera! hurm ... kalau korang dah tonton mesti tahu, kan?

Tapi kali ini berbeza sedikit cuma diterbalikkan aje, kini kera plak yang mendatangi bumi manusia. hehehe ... okeylah, bagaimana jalan ceritanya kali ini? Sama2lah kita tunggu 5 Ogos 2011 ni, ek? Tapi sebelum tu, jom layan dulu trailernya ...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...